Ezek a leggyerekesebb csillagjegyek



Te is azok közé tartozol, akik lélekben soha nem nőnek fel?A horoszkóp tizenkét csillagjegye közül nem igaz mindegyikre, hogy előbb-utóbb benő a fejük lágya, ugyanis akadnak, akik még felnőttként is képesek a gyerekes viselkedésre. Természetesen az nem baj, ha nem vagyunk mindig komolyak, de ez a négy csillagjegy túlzásba viszi a gyerekes viselkedést.

Halak: Ebben az esetben elsősorban a Halak nőről van szó, ugyanis ő az, aki képes úgy elsírni magát, hogy valójában senki sem szólt hozzá. Nagyon érzékeny lélek, aki rendkívül könnyen meghatódik.

Emellett a Halak még felnőttként is a fellegekben jár, aminek eredményeként képtelen a földi dolgokra fókuszálni. Ahogy a gyerekek, úgy ő is álmodozó, ábrándozó teremtés, éppen ezért különös, hogy az asztrológusok őt tartják a legbölcsebb csillagjegynek, ám a Halak érzelmei gyakran felülírják a született bölcsességét.

Addig ezzel nem is lenne probléma, amíg nem kezdi érzelmi zsarolásra használni a könnyeit, érzékenységét. Igazi mártír, önfeláldozó, aki mindent megtesz másokért, de ezért cserében nem kap semmit, legalábbis az ő felfogása szerint, mert a valóság nem ennyire fekete-fehér, ám ez nem gátolja meg abban, hogy bevesse az önsajnáltató módszerét.

Ikrek: Elsősorban az Ikrek férfi képtelen megkomolyodni. Remek a humora, a jó kedve pedig könnyen átragad másokra, a lelke mindig fiatal, de ugyanakkor kissé gyerekes még felnőttként is. Nem képes felnőttként viselkedni, még akkor sem, ha a szituáció nagyon megkívánná, hogy a sarkára álljon. Az Ikrek a legkomolyabb dolgokat is megpróbálja elviccelni, a felelősségvállalással pedig szintén komoly problémái vannak.

Az Ikrek soha nem bonyolítja túl az életét. Mindig a könnyebb, egyszerűbb lehetőséget választja. Habár igazán barátságos, társaságkedvelő, mégis olykor bántó, ám ez nem szándékos, ugyanis az Ikrek egyszerűen nem érzi, hogy hol van a jópofaság határa, amit nem kellene átlépnie.

Nyilas: Valódi konfliktuskerülő, aki utálja a vitát, veszekedést. Nem szívesen vállal felelősséget, ezért szerinte ő soha nem csinál semmi rosszat és mindig más a hibás. Ha valaki mégis megpróbálja szembesíteni a tettével, esetleg vitatkozni kezd vele, akkor a Nyilas felhúzza a nyúlcipőt, a másik pedig bottal ütheti a nyomát.

A Nyilas képes hetekre elbújni az elől, aki szeretné elővenni a bűnéért, és csak akkor jelenik meg újra a színen, ha a kényes helyzet már rég a múlté. A Nyilas imádja a szabadságot, utazást és az ismerkedést, de amilyen hirtelen jön, olyan hirtelen megy. Ahogy a gyerekek többsége, úgy ő sem szeret közösködni, és eléggé magának való teremtés.

Kos: Mint egy dacos kisgyerek. A Kos céltudatos, ambiciózus, mindenáron el akarja érni azt, amit kitalált, és nem tűri, ha akadály tornyosul előtte. Ha mégsem sikerül megvalósítania a tervét, akkor duzzog és olyan hisztit csap, amilyet csak a dackorszakát élő kisgyerektől vár az ember, nem egy felnőtt embertől.

A Kos képtelen elfogadni, ha nem győztesen kerül ki valamiből. Csapkod, szenved, üvölt, de még arra is képes, hogy a földhöz csapkodja magát. Kiváló vezető lehetne, ha kordában tartaná az indulatait, ám ő bombaként robban, ha felbosszantják vagy felidegesíti magát.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló