A számok szeptemberi üzenete



Számold ki a személyes évszámodat, hogy megtudhasd, hogy mire kell felkészülnöd az ősz első havában.Példa: ha június 12-én születtél, akkor:

0+6=6

1+2=3

A kétjegyű eredményeket redukáld le egyjegyűre, majd add össze a két számot: 6+3=9.

Ehhez add hozzá az 1-et, ami a 2017-es év plusz 1 esztendő.

Az eredmény tehát: 9+1=10, azaz 1+0=1. A személyes évszám az 1-es lett.

1. Talán az elmúlt hónapokban már elmerültél a lelked rejtelmeiben, ám szeptemberben még jobban betekinthetsz a dolgokba. Elég néhány apróbb lépés, és előrébb fogsz jutni. A karriered szempontjából szerencsés hónap lesz a szeptember, úgyhogy azt se hanyagold el!

2. Valószínűleg kicsit összezavarodtál az elmúlt időben a munka és magánélet terén. Ha szeptemberben szeretnél ismerkedni, új ismeretségeket kötni, akkor ez a hónap tökéletes a cselekvésre. Ha az elmúlt hónapokban összezavarodtál az emberi kapcsolataid, esetleg szerelmi ügyeid tekintetében, akkor most elvonulhatsz, hogy átgondold ezeket.

3. A hónap energiái támogatják, hogy mindent átgondolj, elengedj, ami miatt a múltban ragadtál. A szeptember igazán kreatív hónap lesz, ezért tökéletes az új projektek beindítására. Most érdemes a karriereddel foglalkoznod.

Ha szívesen utaznál, vagy ellenkezőleg, elbújnál az emberek elől, akkor ezt is megteheted, de mindenképpen készíts olyan terveket, amelyek alapján a továbbiakban cselekedni szeretnél!

4. A szeptemberben begyógyuljanak a családi sebek, esetleg kijelöld az egészséges határokat, ha valaki kihasznált. Ideje, hogy megszervezd az otthoni teendőket, illetve megjavíts mindent, amit kell. A szeptember sok változást hozhat az életedbe.

5. Nagyon kreatív lesz számodra a szeptember. A rutinod felborulhat, más megközelítésből kezded vizsgálni a dolgokat, mindez pedig arra ösztönöz, hogy új dolgokat láss és sajátíts el. Szeptemberben lehetőséged lesz arra, hogy átalakítsd a felfogásod, emiatt tudatosan figyelj arra, hogy milyen hatások érnek!

6. Habár szeptemberben a változás szele fújdogál, neked mégis az a dolgod, hogy élvezd azt, amid van, amit az élettől kaptál. Az ősz első havában engedd át másnak az irányítást, hogy neked csak élvezni kelljen azt, amerre sodor az ár. Ha kihívásokkal találod szembe magad, akkor nyugodtan gondold át a lehetséges megoldásokat! Próbálj pihenni, élj át mindent, mert minden időben kész lesz.

7. Nem pihenhetsz, ha szeretnél előrébb lépni a karrieredben. A szeptember kiváló arra, hogy a terveidet cselekvés kövesse, új pozíciót tölts be. Most érzékenyebbnek érezheted magad, az álmaid, intuícióid pedig élénkebbek lehetnek, éppen ezért akkor is törődj a lelkeddel, ha a nyilvános életben elfoglalt vagy!

8. A szeptember nagyszerű hónap lesz ahhoz, hogy új dolgokat tanulj meg és felhasználd az erődet. Amennyiben korábban bántott valami, akkor ideje őszintén, hangosan elmondanod a véleményed! Vállald a felelősséget, jelöld ki az új határaidat, amely szerint talán másképpen kezdesz élni. Az ősz első hava a pénzügyeknek is kedvez.

9. A 2017-es év eddig igencsak hullámzóan alakult a számodra, ezért jó hír, hogy a szeptember gördülékenyebb hónap lesz. Ha úgy érzed, hogy ezerfelé szakadsz, akkor most nyugalmat találhatsz.

Higgy abban, hogy jó az az irány, amelybe tartasz! Szeptemberben az a legfontosabb feladatod, hogy próbáld elengedni a dolgokat, ne aggódj olyan sokat, sodródj az árral, és éld meg a jelent, a most pillanatát!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló