Megváltoztatta Lindsay Lohan életszemléletét a magánzárka



A sztárok őszintén beszéltek a rácsok mögött töltött időkről.A hírnévvel sok mindent el lehet érni, de előfordul, hogy egy-egy híresség olyan bűnt követ el, amely felett nem hunyhat szemet a bíróság. A rácsok mögött töltött időkről kevesen szeretnek beszélni, de néhány sztár hajlandó volt őszintén elmesélni, hogy mit tapasztalt a börtönben.

Lil' Kim: Egy lövöldözési ügyben hazudott az esküdtszéknek a rapper, akit hamis tanúzásért kapott egy év börtönt. Lil' Kim később azt nyilatkozta, hogy sok jó tapasztalattal gazdagodott a rácsok mögött, ahol több jószívű, nyitott nővel találkozott, Oprah Winfrey pedig motiváló könyvekkel halmozta el. A rapper annak is nagyon örült, hogy végre kialudhatta magát.

Martha Stewart: Bennfentes tőzsdei kereskedésért, csalásért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért kapott 5 hónap börtönt az amerikai tévésztár, aki kerámiák gyártásával töltötte az idejét.

A börtön szabályzata szerint egy rab csak három kerámiatárgyat készíthet, de Stewart talált egy kiskaput, aminek eredményeként hetekig dolgozhatott egy betlehemen, amit annak ellenére egy tárgyként értelmeztek, hogy több kerámiatárgyból állt.

A börtönben töltött időről Stewart azt mondta, hogy nem volt jó hatással , és jobb emberré sem vált, hanem csak szörnyű volt, ráadásul rengeteg pénzt veszített, amíg be volt zárva.

Lil Wayne: Tiltott fegyverbirtoklás miatt ült 8 hónapot a sztár, aki a rácsok mögött folyamatosan írta a részletes naplóját, amit a szabadulása után kiadott. Wayne mindenről beszámolt, amit a börtönben tapasztalt. Szót ejtett például a rabok közti verekedésről is.

A kötetből az sem maradt ki, amikor Drake, Wayne barátja, meglátogatta a sztárt és elárulta, hogy lefeküdt a barátnőjével. Szintén Drake-hez kapcsolódó sztori, hogy a börtönben felvettek egy közös számot úgy, hogy Drake telefonon keresztül énekelte fel a saját részét.

Paris Hilton: A Hilton-szállodalánc örökösnője heteket töltött a rácsok mögött, amit pozitívan értékelt, mert teljesen megváltozott a világlátása. Hilton megtanulta értékelni az olyan dolgokat, amiket addig természetesnek vett, így például hálás volt a párnáért, ételért.

A szabadulása után betegnek érezte magát attól, amit a média művelt vele, ezért szeretné végre a jó ügyeket szolgálni a hírnevével.

Lindsay Lohan: A botrányhősnő többször került sittre, egyszer pedig 14 napot töltött magánzárkában. Később Lohan arról beszélt, hogy rettenetesen megrázónak, de ugyanakkor különösen katartikusnak érezte azt, amikor magánzárkába került. Ekkor jött rá, hogy senkinek sem kell megfelelnie, senkinek sem kell válaszolnia, és senkiért nem kell megtennie semmit. Lohan azt azért hozzátette, hogy ehhez a felismeréshez elég lett volna két nap.

Kiefer Sutherland: Ittas vezetés miatt csukták be 48 napra a hírességet, aki azt nyilatkozta, hogy jót tett neki a börtön. Sutherland elmesélte, hogy amikor a második, vagy harmadik napon zuhanyzott, akkor pontosan az történt vele, amit már sok rossz vígjátékban láthattunk, ugyanis leejtette a szappant.

A sztár körbenézett, majd úgy döntött, hogy aznapra befejezte a fürdést, és inkább a padlón hagyta a szappant.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló