Mitől félsz a legjobban?



Az első dolog, amit meglátsz a lenti képen elárulja, hogy legbelül mitől rettegsz a leginkább.Ne csalj és ne gondolkodj, hanem vess egy gyors pillantást a fenti képre! Mi volt az első dolog, amit megláttál? Egy kislány, esetleg a játékok, vagy a pillangó? Ha megvan a részlet, akkor olvasd el, hogy mi a legmélyebb félelmed!

A pók: Ha a képen a nyolclábút vetted észre először, akkor az arra utalhat, hogy nem érzed biztonságban magad a környezetedben. Talán te sem tudod elmagyarázni, hogy miben gyökerezik a félelmed, de mindig a rosszat, a negatívat és a problémákat keresed, miközben lemaradsz a jóról, a boldog és örömteli pillanatokról.

Az eper: Valószínűleg attól félsz, hogy egy bizonyos személy előtt világossá válnak az iránta táplált gyengéd érzelmeid, vagy attól rettegsz, hogy meg kell szeretned valakit. Feleslegesen keseríted meg az életedet, mert annyit kellene tenned, hogy bátran beszélsz az érzéseidről. Hidd el, hogy testileg és lelkileg is meg fogsz könnyebbülni, ha végre őszintén elmondod, amit érzel!

A kislány: Gyerekkorodból származnak a félelmeid. Valamilyen trauma érhetett fiatalabb korodban, amit talán akkor fel sem tudtál fogni, de mostanában gyakran eszedbe jut ez a dolog, amitől szenvedsz.

A magadba temetett érzések, tapasztalatok kezdenek felszínre törni, ám ezeket csak akkor értheted meg, ha mélyebben magadba nézel. Ne sajnáld az időt attól, hogy rájöjj, hogy mi ez a gyerekkorból származó trauma!

A pillangó: Ha a pillangót vetted észre először a képen, akkor az újrakezdés, új kezdet lehet a legnagyobb félelmed, pedig új fejezetet kellene nyitnod az életedben. A változásra, új kezdetre egyre több jel utalhat, amiket te is látsz, de egyelőre nem akartál foglalkozni velük. Lásd be, hogy nem maradhatsz a jelenlegi állapotodban, mert az egy helyben toporgásnak rossz vége lesz.

A játékok: Magától a félelemtől félsz. Szeretnéd, ha mindig erősnek és bátornak látszanál, de legbelül néha elrohannál a világ végére, hogy segítséget találj. Fogadd el, hogy nem kell mindig rendíthetetlennek mutatnod magad, hiszen ember vagy, aki olykor félhet. Hidd el, hogy sokkal teljesebb életet fogsz élni, ha elfogadod ezt!

A fák: A pszichológusok rengeteg mindent kikövetkeztetnek abból, hogy egy lapnak melyik oldalára és milyen fát rajzolsz. Amennyiben most a fákat láttad meg először, amikor ránéztél a képre, akkor az arra utalhat, hogy a benned lévő, megoldatlan konfliktusok keltik a legnagyobb félelmedet.

Nem kizárt, hogy nem tudod elfogadni önmagadat, a tulajdonságaidat, esetleg félsz szembenézni azzal, amit képviselsz. A benned elburjánzó kétségek azok, amelyek miatt így viselkedsz, pedig teljesen feleslegesen aggódsz, mivel csak ki kellene hangsúlyoznod a személyiséged pozitív vonásait. A negatív tulajdonságaidon dolgozz, hogy örökre megszabadulhass azoktól!

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló