Melyik festményt akasztanád ki otthon?



A személyiségedről árul el titkokat az akvarell.Az egyik legjobb személyiségtesztnek tartják a pszichológusok ezt a képes tesztet, amelyben az a dolgod, hogy kiválaszd a fenti akvarellek közül azt az egyet, amelyiket a legszívesebben hazavinnéd és kiakasztanád a falra.

1. kép: A pszichológusok úgy vélik, hogy hideg fejjel állsz neki a dolgaidnak, de a túl nagy lelkesedésed miatt néha elveszted a realitásérzéked. Ha egy projekten dolgozol, akkor hajlamos vagy elveszni a részletekben és elfelejted az eredeti kérdéseket, amik a célhoz kellenek.

Utálod az unalmas, monoton feladatokat. Rengeteg energiád van, de nehezen koncentrálsz, emiatt nagyon fontos, hogy hatékonyan tervezd meg a munkád minden egyes szakaszát! Jól tennéd, ha rászoknál a meditációra.

2. kép: A pszichológusok szerint természetes dolognak tartod a munkát, amit nem tartasz felvillanyozónak, de kihozod belőle a maximumot. Hajlamos vagy túlvállalni magad, értékeled a jó csapatmunkát és azt, ha jó a viszony a munkahelyeden. Ha gyakran úgy érzed, hogy kimerültél, álmatlanságban szenvedsz, akkor érdemes beiktatnod néhány pihentető szünetet.

3. kép: A pszichológusok vélekedése alapján sok mindennel egyszerre akarsz foglalkozni. Aktív tagja vagy a csapatodnak, ahol a vezetői feladatokból is kiveszed a részed. Gyorsan és hatékonyan dolgozol, a feladatokat a legapróbb részletig, nagyon precízen megtervezed. A javaslataidat is akkor terjeszted elő, amikor erre megérett az idő.

Az energiádat aktívan fogyasztod, arra pedig mindig odafigyelsz, hogy feltöltődj. Igazi profiként tudod, hogy miképpen tanulhatsz, fejlődhetsz, sajátíthatsz el valami újat. Nem szereted, ha valaki megszakít abban, amit csinálsz. Aktív pihenésre, nyugodt és kiadós alvásra van szükséged a lelki harmóniához.

4. kép: A pszichológusok elemzése értelmében a természetes impulzivitásod lehetővé teszi, hogy kreatív ötletekkel állj elő. A munkádat másoknál gyorsabban végzed el, de az unalmas, túl aprólékos feladatokat szereted halogatni, elkerülni, mert úgy gondolod, hogy túl sok energiádat szívják el.

Az elhamarkodott tetteid hibákhoz vezethetnek. Nem figyelsz eléggé az apró részletekre, mert neked az ötlet ennél sokkal fontosabb. Az energiaszinted instabil, képtelen vagy tudatosan átadni másoknak mindazt, amit érzel. Ha ezt megpróbálod, akkor általában rosszul fejezed ki magad, ami problémát okozhat a munkádban.

5. kép: A pszichológusok úgy gondolják, hogy imádod a munkádat, de tisztában vagy azzal, hogy mindennek megvan a maga helye, ideje így az otthoni és a munkahelyi feladatoknak is, amiket szintén fontosnak érzel. Azt is lényegesnek tartod, hogy eleget pihenj, és megfelelő mennyiségű, minőségű időt tölts a családoddal. A környezetedben élők mindegyike tisztában van azzal, hogy tökéletesen kivitelezed a feladataidat.

Mivel a céljaid felé magabiztosan, profin haladsz, ezért gyakran eléred azokat. Rengeteg energiát spórolsz azzal, hogy valóban csak arra fordítod az erődet, amire szükséges. Az olyan fizikai aktivitás, mint például a reggeli vagy esti jóga, segíthet az energiaszinted helyreállításában.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló