Doreen Virtue és az angyalok útmutatója



A híres angyallátó üzenete a csillagjegyeknek.Kos: „Ha nem tudsz semmi kedveset mondani, akkor inkább ne mondj semmit.”

Túl kemény vagy másokkal, ezért az angyalok azt üzenik, hogy ha nem tudsz kedves lenni, teljesen másképp látsz valamit, akkor az a legjobb, ha hallgatsz, mert így senkit sem bánthatsz meg.

Bika: „Az érzések elfojtása olyan, mintha egy léggömbbe folyamatosan levegőt fújnánk. Határa van annak, hogy mennyi levegő fér a léggömbbe, mielőtt kidurranna!”

Ne félj a konfrontálódástól, és az se ijesszen meg, hogy mit fog az érezni, akinek kimondod az érzéseidet, gondolataidat! Állj ki magadért!

Ikrek: „Nagy különbség van aközött, hogy valaki tudja, mikor kell hallgatni, visszafogni magát és nem megsérteni másokat, és aközött, hogy erőltetett mosollyal úgy teszünk, mintha nevetnénk.”

Meg kell tanulnod, hogy nem kell mindig véleményt formálnod. Elég csak meghallgatnod a másik felet.

Rák: „Fontos, hogy arra összpontosíts, ami előtted áll, ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy mit engedsz el.”

Koncentrálj a jelenedre és a jövődre, és ne azon merengj, hogy milyen hibát követtél el, miről mondtál le, mit hagytál ki!

Oroszlán: „Megcsaltak, hazudtak nekem, elhanyagoltak, becserkésztek, kihasználtak, bántalmaztak, és kitettek minden elképzelhető fájdalmas helyzetnek. A megkeseredettség helyett mégis erősebbé és bölcsebbé váltam minden egyes tapasztalatszerzéssel.”

Igazi túlélő, erős lélek vagy. Továbbra is engedd el a keserűséget és a fájdalmat, amikről gondold azt, hogy tanulságos életleckék, amiktől bölcsebb lettél!

Szűz: „Azok az emberek, akik sokat aggódnak, borús jövőképet festenek maguknak. A legrosszabbat várják, gyakran azért, hogy elkerüljék a meglepetéseket vagy csalódásokat, amikor a legrosszabb történik.”

Hihetetlenül borúlátó és kritikus vagy, amivel baljós dolgokat idézel elő. Hagyj fel ezzel a szokásoddal!

Mérleg: „Engedd meg magadnak, hogy nagyszabású álmaid legyenek.”

Mindig csak legyintesz a régi és új vágyaidra, mert azt gondolod, hogy úgy se jönne össze. Próbáld ki, hogy egyszer nem futamodsz meg, hanem végigmész az úton!

Skorpió: „Mindenki maga hozza a döntéseit, és míg nagyon pozitívan hathatsz és szerepmodell is lehetsz mások számára, végül mégis mindenki maga dönti el, hogy boldog szeretne-e lenni vagy sem.”

Az útmutatás arra kér, hogy engedd, hogy az emberek csak annyit vegyenek át a bölcsességedből, tanításaidból, amennyi nekik jó. El kell fogadnod, hogy nem menthetsz és válthatsz meg mindenkit.

Nyilas: „Szánj időt arra, ami fontos Neked!”

Virtue és az angyalok tisztában vannak azzal, hogy szívesen törődsz másokkal és szereted megnevettetni, boldoggá tenni az embereket, ám miközben ezen dolgozol, ne feledkezz el saját magadról se!

Bak: „A móka és a játék mind a gyermekek, mind a felnőttek életének szükségszerű része.”

Ne akarj folyton nyerni! Tanulj meg játszani is, mert így te is látni fogod, hogy mennyivel szebb és otthonosabb hely az élet.

Vízöntő: „Ha az az érzésed, hogy a másik csak elvenni akar, (...) ne erőlködj túl sokat. Nem érdemli meg a ráfordított idődet vagy a barátságodat, úgyis vége lesz a kapcsolatotoknak, amikor ráunsz, hogy csak kihasználnak.”

Le kell szoknod arról, hogy hagyd, hogy a végletekig kihasználjanak és sárba döngöljék a lelked. Tiszteld és szeresd magad annyira, hogy nem engeded, hogy összetörjenek! Tudj nemet mondani!

Halak: „Légy hű önmagadhoz.”

Nagyon jó színész vagy, de vállalnod kell az igazi arcodat, mert nem élhetsz le fél vagy egész életet úgy, hogy nem vagy önmagad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló