Samhain-horoszkóp



Már most megtudhatod a 2018-as év körvonalait!Az ősi kelták október 31-én ünnepelték Samhaint, ami számukra az új esztendő kezdetét jelentette, ezért most te is megtudhatod, hogy a csillagok szerint, nagyjából hogyan fog alakulni a 2018-as éved.

Kos: A Holló évében nehézségek várhatóak a munkádban, de szorgalommal legyőzheted azokat. Év végére minden kaotikussá válhat, emiatt attól félhetsz, hogy minden örömöd és boldogságod eltűnik.

Bika: A Mágia évében stresszes lehetsz a sok munka miatt, ezért nagy szükséged lesz a szeretteid támogatására! Év közben az életed minden területén sikeres lehetsz.

Ikrek: A Koponya éve elképesztően mozgalmas, eseményekben gazdag lesz. A karrieredben és a kapcsolataidban komoly sikereket érhetsz el. Ha van párod, akkor harmónia, stabilitás várható. Ha nincs, akkor flörtök sokasága szórakoztathat.

Rák: A Töklámpás évében a munkádban minden jól alakulhat. Alapvetően elégedett lehetsz, de azért kisebb viták előfordulhatnak majd. Az év főleg a személyiséged változásáról fog szólni. Új célok, vágyak, remények születhetnek meg benned.

Oroszlán: A Szellem évében elkerülnek a nehézségek. A nyugodt időszakban foglalkozz a jövőddel, fogalmazd meg a céljaidat, és az azokhoz vezető utat. Bizonyos múltbeli akadályok, problémák újra megtalálnak, hogy foglalkozz azokkal. Építsd a személyiségedet, legyél nyitott mindenféle megoldásra!

Szűz: A Tündérek éve a családodról fog szólni, mert békét, stabilitást és szeretetet kell építened otthon. Az idilli időszakot egy váratlan esemény zavarhatja meg. A munkádban olyan gondjaid támadhatnak, amelyek megoldásához kitartás, türelem és szorgalom kell.

Mérleg: A Bőségszaru évében komoly problémákra számítsz, ráadásul az egyik baj kihat a másikra. A nehéz helyzetben támaszkodj a szeretteidre! Amikor sikerül visszatérned a régi kerékvágásba, akkor újra jól érezheted magad a bőrödbe, a munkahelyeden és a szerelmi életedben.

Skorpió: A Telihold éve az életed minden területére beteljesedést hozhat, miközben a lelked kiteljesedik és tele leszel energiával. Év elején nem megy a céljaid elérése. Ha kitartó leszel és motiválod magad, akkor a siker is megérkezik.

Nyilas: A Druidák évében érettebb, bölcsebb lehetsz. A munkahelyeden és anyagi téren problémáid adódhatnak, ez pedig a magánéletedre is kihathat. A nehéz időszak után lassan minden megnyugszik, stabilizálódni kezd körülötted.

Bak: A Démon éve a szerelmi életedbe hozhat csodás pillanatokat. Tavasszal kezdenek megvalósulni a terveid és ezzel elindul a sikerszériád. A szakmádban, a magánéletedben, valami jelentőset alkothatsz.

Vízöntő: A Tűz évében a lehető legjobb formádat hozhatod. A munkádban kiemelkedő eredményeid lehetnek. Az egészségedre nagyon figyelj, ahogy arra is, hogy ne használjanak ki! Miközben a szakmai életedben a csúcson leszel, aközben se feledkezz el a szeretteidről!

Halak: A Feltámadás évében komoly változások eshetnek át a kapcsolataid. A munkahelyeden egyedül kell megküzdened a gondokkal. Mindezek után sikeres és elismert leszel a szakmádban. Élvezd az életet és bátran ismerkedj!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló