Mit hoz a közeljövő?



Amelyik szimbólumot a legközelebb érzed magadhoz, az enged bepillantást a következő időszakba.Nézd meg jól a fenti képet, majd válassz ki egy jelképet, amit a legközelebb érzel most magadhoz, majd olvasd el, hogy a szimbólum alapján mit hozhat a közeljövőd!

1. Masni: Az általad választott jelkép szerint a közeljövőben összekaphatsz az egyik rokonoddal, barátoddal. A konfliktus oka egy korábban a szőnyeg alá sepert ügy lesz, ami most újra terítékre fog kerülni. Na aggódj, mert a veszekedés nem lesz nagyon komoly!

Az igazi próbatételt inkább az fogja jelenteni, hogy ne viselkedj túl makacsul, túl akaratosan. Törekedj arra, hogy megismerd a másik fél álláspontját és próbálj kompromisszumot kötni! Ha ez sikerül, akkor megelőzheted a családon belüli, súlyosabb konfliktusokat.

2. Mérleg: A választásod értelmében a közeljövőben nagyobb bevételre számíthatsz, de csak akkor, ha jobban figyelsz a körülötted lévő dolgokra! Egy régi ügyed, problémád hamarosan megoldódik, ráadásul a te javadra. Amennyiben elég időt és energiát fektetsz a munkádba, lecsapsz a lehetőségekre, akkor anyagi sikert érhetsz el.

3. Lány: Az általad választott szimbólum jelentése attól függ, hogy mi a nemed. Ha férfiként választottak a lány jelképet, akkor a közeledben tartózkodhat egy fiatal nő, aki meg akarja találni élete párját benned. Ha van ilyen nőismerősöd, akkor figyelj rá jobban, ahogy a jeleire is! Ha kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, akkor ne túl rámenősen, de vesd be magad! Ne ijeszd el a hölgyet!

Ha nőként választottad a lány szimbólumot, akkor figyelj jobban a viselkedésedre! Ha van párod, akkor több odafigyelést igényelne tőled. Legyél nőiesebb, gyengédebb. Nem muszáj neked hordani a nadrágot!

4. Fa: A választásod szerint a közeljövőben az élet tesztelheti a bölcsességedet. Ez nem fog csalódást okozni, mert rendelkezel a kellő tudással. Semmit sem szabad feladnod, mert mindent meg tudsz oldani és végre tudsz hajtani!

5. Hintó: A szimbólum azt jósolja, hogy a közeljövőben utazásban lehet részed. Ez jelentheti azt, hogy tényleg elmész valahova, de az sem kizárt, hogy belső utazáson veszel részt, aminek eredményeként jobban megismerheted önmagadat.

Az élet gyakran választás elé állít, ezért muszáj eldöntened, hogy megszakítasz-e egy bizonyos kapcsolatot, vagy inkább megpróbálód ápolni.

6. Kulcs: A döntésed alapján a közeljövőben elérheted a korábban magad elé kitűzött célodat. Az életed jelenlegi szakaszában óvatosnak kell lenned, ha emberekkel működsz együtt, mert elárulhatnak, becsaphatnak, ráadásul olyan személyek, akiktől ezt soha nem vártad volna.

7. Gyűrű: Két dolgot jelenthet a magadhoz legközelebb érzett jelkép. Egyfelől, ha még nem vagy házas, akkor ez a a közeljövőben megváltozhat, de a gyermekáldás lehetősége sem kizárható. Ugyancsak a gyűrű jelképezi a hiten és bizalmon alapuló mély barátságokat. Most minden esélye megvan annak, hogy egy mély kapcsolatokon alapuló időszak vegye kezdetét az életedben.

8. Hajó: A döntésed alapján már érezheted a változás szelét, ami az életed minden területét megérinti a közeljövőben. Azt most is neked kell eldöntened, hogy akarsz-e változtatni bizonyos dolgokon, vagy maradsz a régi mellett. Az életben csak a változás a biztos, ezt ne felejtsd el!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló