Mi a legnagyobb félelmed?



A káosz, a szabályokhoz kötöttség, esetleg a bizalom elvesztése rémiszt meg a leginkább?Kos: Szükséged van a szabadságra, ezért a legnagyobb félelmed az, hogy a munkád, egy személy, esetleg körülmény miatt, megakadsz, csapdába esel, és többé nem lesz szabad választásod.

Bika: Mindig érezned kell, hogy a szükségleteid biztosítva vannak. Az is fontos, hogy ne csússzon ki a lábad alól a szilárd talaj és ne dőljön össze, amit felépítettél, mert abban az esetben, ha ez mégis bekövetkezne, akkor másra lennél utalva. A legtöbben félnek, hogy nem lesznek képesek önmaguk eltartására és elvesztik a megszerzett büszkeségüket, mégis számodra ez különösen félelmetes.

Ikrek: Számodra nagyon fontos a kommunikáció, a történetek, az információk, és az a szenvedély is, ami bizonyos dolgok iránt inspirál. Az önbizalmad nagyon fontos ahhoz, hogy a szituációtól függetlenül kommunikálni és alkalmazkodni tudj másokhoz, emiatt a legjobban attól félsz, hogy senki sem hallgat meg.

Rák: A család- és társfüggő miatt az elhagyatottság érzésétől félsz a legjobban. Szeretsz másokról gondoskodni, ezért szörnyű lenne, ha nem lenne senki, akit szerethetsz, és aki viszonozná mindezt.

Oroszlán: Imádsz a figyelem középpontjába állni, de a jutalmak és az emberek csodálatának begyűjtése is jó érzéssel tölt el. Ebből következik, hogy a legnagyobb félelmed az, hogy láthatatlanná válsz, mert senki sem ünnepli azt, hogy valamit példamutatóan és helyesen csináltál.

Szűz: Nagyon fontos, hogy rend és fegyelem vegyen körül. Ha azonban azt vennéd észre, hogy hirtelen szétesik a precíz világod, akkor teljesen összetörhetsz, ezért a legnagyobb félelmed az, hogy káosz vesz körül.

Mérleg: Társasági lényként tudod, hogy mi zajlik körülötted, és szereted elnyerni annak a bizalmát, akivel beszélgetsz, ezért a legnagyobb félelmed az, hogy senki sem bízik meg benned.

Skorpió: Állandóan attól félsz, hogy elveszíted azt, aki fontos a számodra, de ennél is jobban rettegsz attól, hogy hazudik és elárul az, akit szeretsz. A legnagyobb félelmed tehát az, hogy elárul az, akiben megbíztál.

Nyilas: Rettegsz egy olyan élet lehetőségétől, ahol nem lehetnek gyors reakcióid, fordulataid, amiket nagyon szeretsz. Ez elsősorban a munkádra és a párkapcsolatodra igaz, mert ezekben töltöd a legtöbb idődet. Ha úgy érzed, hogy nincs elég szabadságod, akkor elsorvadsz.

Bak: Szeretsz büszke lenni arra, hogy eléred azt, amit elhatároztál. Az rosszul érint, ha olyan hidegen kezelnek, ahogy te szoktál másokat, mert ettől kiborulhatsz, elveszítheted az önuralmad. A legnagyobb félelmed az, hogy valaki rámutat a sebezhetőségedre és elveszíted az irányítást valami felett.

Vízöntő: Szeretsz az árral szembe úszni, már csak azért is, hogy ezzel demonstráld, hogy senkivel sem értesz egyet. A legnagyobb félelmed az, hogy fel kell adnod az egyéniségedet, és mindenképpen meg kell felelned a társadalom elvárásainak.

Halak: Komoly nehézségként éled meg, ha hosszabb időt egyedül kell töltened, emiatt a legjobban attól félsz, hogy soha nem találod meg azt, aki szeretne és támogatna. Rettegsz, hogy örökre egyedül maradsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló