Melyik életkorban kellene megházasodnod?



A csillagjegyed elárulja, hogy mennyi idősen vagy elég érett a boldogító igenhez.Kos: Nem szeretsz várni, általában sietteted a dolgokat, ami nyugtalanságot kelt. Nem könnyű lépést tartani veled, és a szeszélyesség is jellemző rád. Te ráérsz megházasodni a húszas éveid után.

Bika: Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiséged miatt vágysz a biztonságra, a stabilitásra. Nem vágsz bele olyan dolgokba, amelyeket veszélyesnek, bizonytalanak ítélsz meg. Harmóniára és békére törekszel, mert számodra ez a két dolog a legfontosabb egy kapcsolatban. Neked 30 éves korod után érdemes házasságra adnod a fejed.

Ikrek: Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy az aktuális párod az igazi, de a következő pillanatban már nem vennél erre mérget. Mivel ez idővel változhat, ezért a 30-as éveidre jobb lehet a helyzet, de az esküvőt jobb, ha 35 éves korod körül kezded szervezni.

Rák: Hiszel abban, hogy van szerelem első látásra. A megérzéseidben is bízol, ezért semmit sem gondolsz át kétszer, hanem csak az érzéseidre hallgatsz. A kedveseddel erős köteléket építesz ki, és együtt felkészültük arra, hogy csapatként küzdjetek meg az élet kihívásaival. A húszas éveid közepén már köthetsz házasságot.

Oroszlán: Jól tudod, hogy az életben mindennek eljön a maga ideje, úgyhogy nem sietteted a dolgokat. Az sem elképzelhetetlen, hogy vannak olyan időszakok, amikor kijelented, hogy soha nem fogsz férjhez menni, megnősülni, ám előbb-utóbb mégis az oltár előtt találod magad. Erre leginkább a 30-as éveid végén, a 40-es éveid elején kerülhet sor.

Szűz: A csillagjegyed szülöttei gyakran elkapkodják a házasságot, mert már 21-24 évesen kimondják az igent, pedig, ha várnának 3-4 évet, akkor kevesebb csalódás érné őket, ugyanis erre az életkorra már megtanulják, hogy az életben nem alakul mindig minden úgy, ahogy azt ők eltervezték. Reméljük, még időben szóltunk.

Mérleg: Nem komplikálod túl az életet, úgyhogy elég korán meglelheted életed párját. Legyen bármilyen csillagjegyű a kedvesed, biztos, hogy képes vagy őt a valóság talaján tartani és ésszerű döntésekre biztatod. 20-25 évesen már elég érett vagy a házassághoz.

Skorpió: Az életedet egy hullámvasút, hajlamos vagy az ok nélküli féltékenykedésre, ezt pedig nehezen tűri a párod. A legjobb, ha hagysz időt magadnak arra, hogy lecsillapodj! Skorpióként ráérsz a 30-as éveid végén, a 40-es éveid elején megházasodni.

Nyilas: A karriered fontos a számodra, ráadásul maximalistaként törekszel a legjobbra, tehát hajlamos vagy elhanyagolni a szerelmi életedet. Néha randevúzhatsz, de egy igazi kapcsolatra sokáig nincs időd. Neked szükséged van arra, hogy érezd, mindent sikerült elérned az előtt, hogy a magánéleted révben ért volna. Ha a 30-as éveid közepén házasodsz, akkor lesz időd arra, hogy a szeretteiddel foglalkozz.

Bak: Hála a hűségednek és óriási szeretetednek, képes vagy az erős kötelékek kiépítésére, ami segít a nehéz időszakok átvészelésében. Te már a húszas éveid elején készen állsz a házasságra.

Vízöntő: Ha valaki, akkor talán te soha nem házasodsz meg, hiszen számodra ez csak egy papír, amit nem tartasz fontosnak, mert anélkül is hűséges vagy, ráadásul nagyon élvezed a szingliséget. Bőven ráérsz a 40-es, 50-es éveidben megházasodni.

Halak: Gyorsan elköteleződsz, ám hajlamos vagy álmodozni, ami problémákat okozhat a párkapcsolatodban, igaz ezek nem komoly gondok. Ha megtalálod azt, aki képes támogatni az álmaid megvalósításában, akkor érdemes kimondanod a boldogító igent, leginkább a húszas éveid közepén.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló