4 csillagjegy, akivel könnyű bajba keveredni



Izgalom és kaland az élete ezeknek a csillagjegyeknek.A horoszkóp alapján megállapítható, hogy kik azok, akik a kiszámíthatóságra, biztonságra törekednek, és kik azok, akik szeretik a kalandokat, váratlan helyzeteket. A következő 4 csillagjegy szülötte imádja a laza, pörgős, izgalmas életet, ami miatt könnyű velük bajba kerülni.

Nyilas: Ha valaki egy Nyilassal tölti az idejét, akkor az számíthat arra, hogy ki kell lépnie a komfortzónájából. Ez a csillagjegy könnyen rávehet másokat olyasmire, ami először kínosnak tűnik, vagy amiről sejti az ember, hogy később meg fogja bánni.

A Nyilas élete izgalmas, kalandos, ám jobban jársz, ha óvatos vagy a közelében! Habár igazán humoros és szórakoztató ember, mégsem szabad komolyan venni a szavait, vicceit. Általában könnyen hoz döntést, és nem gondolkodik sokat azon, hogy belevágjon-e a merész helyzetekbe. Szinte minden helyzetben meg tudja őrizni a lazaságát.

Oroszlán: Rengeteg önbizalma van ahhoz, hogy szinte semmitől se riadjon vissza. Az Oroszlán bátran és bármibe képes belevágni, tehát még a veszélyes és őrült akciók sem ijesztik el. Szívesen belerángat másokat a kalandjaiba, úgyhogy óvatosnak kell lenni vele. Az Oroszlán személyisége ellenállhatatlan, ezért sokakat képes magával rántani, ám őt már semmire sem lehet rábeszélni, mert mindig az van, amit ő akar.

Skorpió: Hűvösség, nyugodtság és a kimértség mellett, a Skorpió legbelül tele van szenvedéllyel, mély érzésekkel, de annyira titokzatos, hogy ezeket megtartja magának. Esetében soha nem lehet tudni, hogy éppen mi jár a fejében.

Nagyon őszinte csillagjegyről van szó, aki nem képes hazudni, ezért nem kertel, hanem kimondja, amit valójában gondol, és nem foglalkozik azzal, ha a véleménye nem tetszik a másiknak. Mivel erős akarattal rendelkezik, ezért a Skorpiót nem lehet befolyásolni, meggyőzni, ellenben ő könnyen megteszi ezeket az emberekkel.

Igazi lázadó, akivel óvatosnak kell lenni. Ha Skorpióval követsz el valamit, akkor biztos, hogy megtartja a közös titkotokat.

Rák: Kifejezetten nyughatatlan teremtés, főleg akkor, amikor egy új ötlete támad. Ez elég gyakran előfordul vele, ilyenkor pedig a Rák teljesen felpörög. Ha megszületik egy terv a fejében, akkor azonnal ugrik, hogy megvalósítsa azt.

Ez a csillagjegy addig nem képes megnyugodni, amíg el nem érte azt, amit kitalált magának. A Rák fantáziája igazán élénk, úgyhogy az őrültnél is őrültebb elképzelésekkel sokkolhatja a környezetét. Ha valaki lépést próbál tartani vele, akkor annak nem lesz könnyű dolga.

Az is jellemző a Rákra, hogy tele van érzelmekkel, és szenvedéllyel vág bele a dolgokba, mégis képes logikusan gondolkodni, amikor bajba kerül. Mivel általában a hangulata irányítja, ráadásul kifejezetten makacs, ezért az alacsonyabb vérmérsékletű csillagjegyek képviselői már a fejüket foghatják és katasztrófától tarthatnak, ha a Rák mozgásba lendül.

A személyisége általában magával ragadó, és képes bárkit, bármire rábeszélni. Amennyiben úgy döntesz, hogy betársulsz a Rák kalandjaiba, akkor jobb, ha mindig viszel magaddal egy elsősegélydobozt.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló