Mit kell magad mögött hagynod 2017 végéig?Fogadd meg a csillagjegyed tanácsát!November közepén ideje átgondolni az elmúlt esztendő sikereit, kudarcait, le kell vonni a megfelelő tanulságot, majd neki kell állni a következő év céljainak és terveinek megfogalmazásának. Mivel az élet soha nem csak jó vagy rossz, ezért biztos, hogy neked is vannak terheid, amelyek a válladat nyomják, és amelyektől szívesen megszabadulnál.

A csillagjegyed most elárulja, hogy mit kell magad mögött hagynod annak érdekében, hogy a 2018-as évedet úgy indíthasd, hogy abba semmit sem hurcolsz át 2017-ből.

Kos: 2017 végéig azoktól az időszakoktól kell megszabadulnod, amelyekben nem sikerült a legjobb formádat hoznod. Fogadd el, hogy nem lehetsz mindenben az első, mert neked is vannak gyengeségeid, ahogy a többi embernek is!

Bika: 2017 végéig engedd el azokat a helyzeteket, amelyekben a döntéseid kedvezőtlen fordulattal, következménnyel jártak! Fogadd el, hogy ember vagy, aki a tapasztalatok során tanul, fejlődik!

Ikrek: 2017 végig el kell fogadnod, hogy hiába szeretnél, nem lehetsz ott mindenütt! Vannak dolgok, lehetőségek, amelyeket ki kell hagynod. Tanulj meg együtt élni azzal, hogy nem tudsz mindent kihasználni, és engedd el a félelmeidet!

Rák: 2017 végéig a lezárt kapcsolataidat kell elengedned! Meg kell értened, hogy nem lesz minden kapcsolat élethosszig tartó. Legyen bármennyire erős egy kötelék, azt el kell engedned, ha már nem működik!

Oroszlán: 2017 végéig meg kell tanulnod, hogy a visszautasítás teljesen normális dolog, ami az élet egyik velejárója! Hiába akarsz mindenkit lenyűgözni, ez nem lehetséges. Meg kell tanulnod elengedni azokat a helyzeteket, amelyekben elutasítanak!

Szűz: Teljesen rendjén való, hogy néha kudarcot vallasz. Fogadd el a kudarcokat 2017 végéig, és ne engedd, hogy ezek megfosszanak az tovább lépéstől!

Mérleg: 2017 végéig meg kell értened, hogy nem kell sok embernek körülvennie ahhoz, hogy boldog légy! Ha időnként egyedül maradsz, akkor az teljesen rendben van, mert ettől egyáltalán nem leszel kevesebb. Becsüld meg azt az időt, amit önmagaddal tölthetsz!

Skorpió: 2017 végéig el kell engedned azokat a helyzeteket, amelyekben megingott a bizalmad valakiben, mert korábban elárultak! Amennyiben ebben az évben elárultak, akkor azt hagyd magad mögött! A sérelmeidet semmiféleképpen se vidd magaddal a következő esztendőbe!

Nyilas: 2017 végéig csak azt kell elengedned, amiből a távolléted miatt kimaradtál. Fogadd el, hogy nem lehetsz mindenhol ott, abból pedig semmi jó nem sülne ki, ha emiatt fortyognál magadban.

Bak: 2017 végéig szembe kell nézned a ténnyel, hogy olykor elkerülhetetlen, hogy az érzelmeid diktáljanak! Az elmúlt esztendő érzelmi kitöréseit hagyd magad mögött, és ne büntesd magad azért, mert volt néhány gyenge pillanatod!

Vízöntő: 2017 végéig engedd el az összes olyan ígéretet, amelyeket neked tettek, de megszegtek! Az ilyesmi előfordul, hiszen ez is az élet egyik velejárója. Ne dédelgesd a rossz érzéseket, mert azok csak megbetegítenek!

Halak: 2017 végére le kell szoknod az érzékenységedről, ami néha elfogulttá tesz, elhomályosítja az ítélőképességedet. A következő évben ne vegyél mindent személyes sértésnek! Ideje, hogy megtanuld elfogadni a negatív kritikát, ami által fejlődhetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló