Milyen bosszúság vár 2017 végén?



A Goblin Király elárulja, hogy milyen gonosz tervet találtak ki ellened a csatlósai!A goblinok a tündér világ leggonoszabb teremtményei, akik az év sötétebb időszakában a legaktívabbak, tehát most, az esztendő végén. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen tervet eszeltek ki ellened ezek a lények, akkor válassz egy lapot a fenti képről, hogy a Goblin Király választ adhasson!

1. Másokon keresztül tréfálnak meg: Lehetsz bármennyire óvatos az életben, mindent te sem védhetsz ki. Ilyesmi például az, hogy a fodrász olyan frizurát vág, amilyet az ellenségednek sem kívánnál.

Az első lap szerint tehát minden olyan rajtad kívül álló dolog, ami alaposan felbosszant, a globlinok aljas támadása, ám te ne add meg nekik azt az örömöt, hogy idegeskedsz a kialakult helyzet miatt, hanem inkább higgadtan hozd azt helyre!

2. Látványosan leégetnek egy fontos személy előtt: A goblinok megpróbálnak leégetni egy olyan személy előtt, aki esetében az utolsó dolog, amit szeretnél az, hogy lássa, ahogy hibázol. Itt lehet szó arról, hogy randevút beszélsz meg valakivel, akivel a jövődet is el tudod képzelni, de a találkán történik valami kínos dolog. Az sem lenne kellemes, ha a leendő főnököd, esetleg fontos befektető jelentében történne veled valaki szörnyű baki.

3. Ellopják a kedvenc holmidat: A goblinok el akarják venni tőled azt, ami a szívednek nagyon kedves! Ha nem teszel óvintézkedéseket, akkor eltűnhet a kedvenc tárgyad, amit megpróbálhatsz megkeresni, mert lehet, hogy csak elkeverted, esetleg egy jó tündér visszalopta neked.

4. Tönkre tesznek valamit a háztartásban: A gonosz goblinok tönkre fognak tenni valamit a háztartásban. Reméljük, hogy csak az egyébként is az utolsó napjait élő hajszárítódra vethetsz majd keresztet, és nem a kocsid romlik el.

5. Pechsorozatot produkálnak: A goblinok napokat, de talán egy egész hetet úgy terveznek, hogy folyamatosan balszerencse érjen. Például menetrend szerint elakadsz a dugóban, az orrod előtt megy el a buszod. Az ilyen pechsorozat pillanatok alatt képes felidegesíteni az embert, de ne add meg ezt az örömöt a gonosz goblinoknak!

6. Apró balesetek érnek: A Goblin Király szerint a gonosz társai apró balesetekkel próbálják megkeseríteni az életed az év végén. Előfordulhat, hogy becsíped az ujjad, belerúgsz a küszöbbe, tehát olyan apró bosszúságok, balesetek érnek, aminek nincs komoly következménye, de arra elegek, hogy feldühítsenek!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló