Borotvával támadt egy nő Hugh Jackmanre



Őrült rajongókról meséltek a sztárok.Hugh Jackman, Eddie Vedder és Sean Penn a saját kárán tanulta meg, hogy nem minden rajongó tudja, hogy meddig normális egy sztár kedvelése, ugyanis mind a három híresség életében előfordult, hogy egy fanatikussal találták szembe magukat.

A nő, aki megpróbálta megborotválni Hugh Jackmant: Katherine Thurston soha nem találkozott Jackmannel, mégis betegesen imádta, és azt hajtogatta az embereknek, hogy hozzá fog menni a színészhez, akivel kapcsolatban az sem érdekelte, hogy már nős.

Thurston azonban nem volt maradéktalanul megelégedve a férjjelölttel, ugyanis utálta annak a szakállát, mert szerinte a simára borotvált arc sokkal jobban illik hozzá. Ez a meggyőződése egyszer csak rögeszmévé változott, és őrült tettre sarkallta a nőt.

Thurston egy nap kiderítette, hogy a színész melyik konditerembe jár, majd ott várta Jackmant, akit követni kezdett. Amikor a színész kiszúrta a zaklatót, akkor azt is látta, hogy egy villanyborotvát tart a kezében, ami ráadásul tele volt Thurston fanszőrzetének maradványaival.

A nő közölte Jackmannel, hogy hozzá fog menni feleségül, majd rátámadt a borotvával, hogy megszabadítsa a szakállától. Szerencsére a konditerem egyik edzője látta az épületből, hogy mi történik az utcán és Jackman segítségére sietett.

Az edző lefogta a megvadult nőt, akit csak akkor engedett el, amikor kiért a rendőrség. Thurston semmiféle megbánást nem mutatott, és ennyivel intézte el a ügyet: „Utáltam a pofaszakállát.”

A nő, aki Eddie Veddert Jézusnak hitte: Egy nő 80 kilométer/órás sebességgel hajtott neki az autójával Eddie Vedder háza falának. Az ütközés olyan erejű volt, hogy a nő majdnem belehalt, de végül a börtönben kötött ki.

Kiderült, hogy a Pearl Jam frontembere ismeri a sofőrt, mert az hónapok óta bombázta a leveleivel. A zavaros üzenetekben a nő azzal vádolta az énekest, hogy megerőszakolta, és két gyerekének is ő az apja, de azt is állította, hogy Vedder valójában Jézus, aki meggyalázza a nőket. A sztár próbálta figyelmen kívül hagyni a nőt.

Az eset annyira megviselte Veddert, hogy több évre visszavonult, 24 órás biztonsági védelem alatt élt, és folyamatosan rettegett a rajongóktól.

Sean Penn és az éjszakai lopakodó: 1987-ben az erőszakosan és veszélyesen viselkedő Sean Pennt 60 napra börtönbe csukták gondatlan vezetés és tettlegesség miatt. A sztár utólag arról mesélt, hogy elég különös rabtársakkal találkozott.

Az egyikük Richard Ramirez volt az „éjszakai lopakodó” néven elhíresült sorozatgyilkos, aki 13 embert ölt meg. A férfit lenyűgözte, hogy egy híresség van a közelében, ezért levelet írt a sztárnak, majd lefizette az egyik őrt, aki átadta a levelet a színésznek.

Az üzenetben ez állt: „Hé, Sean, maradj kemény, és adj nekik újra!”

Ramirez a szöveg alá a 666 számot írta, valamint rajzolt egy ötágú csillagot és a sátán képét. Habár ez is elég ijesztő, mégis Pennt inkább az rémisztette meg, hogy Ramirez lelki közösséget érez vele.

A színész dühös levélben válaszolt:

„Bízom benne, hogy a gáz gyorsabban végez magával, mintsem visszanyerné elméje épségét. Az kíméletesebb halál lenne.”

A börtönből kiengedett Penn magával vitte Ramirez levelét, amit soha senkinek nem mutatott meg.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló