Nálad működik a Vonzás Törvénye?



Ellenőrizd, hogy az életedben jelen van-e az Univerzum legnépszerűbb törvénye!Az életben senki sem tehetségtelen, legfeljebb lusta, mert nem hajlandó kiaknázni a benne rejlő képességeket, amikkel elérhetné a céljait. A világon mindenkinek megvan a maga erőssége és gyengesége, amit meg kell tanulnia úgy használni, hogy a lehető legtöbbet hozza ki önmagából és a lehetőségeiből.

Az Univerzum nem fog segíteni annak, aki csak abba fektet energiát, hogy az életére panaszkodjon. A Vonzás Törvénye csak akkor támogat az álmok megvalósításában, ha mi is teszünk azokért. Ha nem tudod, hogy az életedben működik-e a Vonzás Törvénye, akkor az alábbi jelek segítenek ezt kideríteni.

Nyitottan állsz mindenféle változáshoz: A Földön minden embernek az a dolga, hogy kapcsolatba lépjen a magasabb rendű énjével, ehhez pedig kulcsfontosságú, hogy szembenézzenek a múlttal és elhagyják a káros szokásokat.

Tanulj meg sodródni az árral és fogadd el a változásokat. Éld meg a sebezhetőséget, a félelmet, a bizonytalanságot, mert akkor az Univerzum könnyebben adja meg azt, amire vágysz. Mindig emlékezz, hogy képes vagy tanulni és fejlődni!

Nem félsz kérni az Univerzumtól, feltárod a vágyaidat: Mindegy, hogy angyalokban, spirituális vezetőkben, esetleg a magasabb rendű énben hiszel, mert csak az számít, hogy tudasd a világegyetemmel azt, amit egyfelől szeretnél elérni, másfelől teszel is azért, hogy a célod megvalósuljon.

Jó dolgok történnek veled: Amikor sikerül kapcsolatba kerülnöd a Felsőbb Éneddel, rájössz, hogy miért jöttél a Földre, akkor az élet egyszerűen csodálatossá válik. Ilyenkor a megfelelő időben találsz rá a megfelelő emberekre, olyan helyekre mehetsz, ahol spirituálisan fejlődhetsz.

Adott dolgok a vártnál gyorsabban bekövetkeznek: Ha képes vagy kizárni az elmédből a negatív gondolatokat, az agyadat pedig át tudod programozni a pozitív gondolkodásra, akkor máris sikerült elsajátítanod a Vonzás Törvényének egyik alapját.

A jövőben csak arra koncentrál, amit el szeretnél érni. Ha ez sikerül, akkor azt fogod látni, hogy ezek a dolgok a vártnál gyorsabban következnek be. Minden a helyére fog kerülni, ha nem görcsölsz rá semmire. Emellett meg kell tanulnod hálát érezni és adni mindenért, amid van.

Harmóniában vagy önmagaddal: Jól működik a Vonzás Törvénye az életedben, ha attól függetlenül, hogy éppen mi történik veled, nyugodt maradsz és jól érzed magad a bőrödben, mert nem engeded, hogy rajtad kívül álló dolgok megzavarják a békédet, harmóniádat.

Megtaláltad az egyensúlyt az életedben. Neked nincs olyan érzésed, hogy valami nem sikerülne. Jó kapcsolatot ápolsz saját magaddal és az Univerzummal. Te tényleg kijelentheted, hogy élni jó.

Megéled a jelen pillanatát: Amikor azt érzékeled, hogy az életed helyes irányba tart, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy rájöttél, hogyan koncentrálhatsz a leginkább a jelenre, és miképpen érheted el, hogy ne aggódj a jövő miatt.

Mindig, amikor a jelen pillanatát éled meg, akkor tanulsz és fejlődsz. A Vonzás Törvénye működik az életedben, ha nem aggódsz bizonyos események miatt, nem a jövőn gondolkodsz, hanem csak a jelenre koncentrálsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló