Mi lesz számodra 2018 legnagyobb eseménye?



Nostradamus szelleme megjósolja, hogy mi lesz a következő éved legmeghatározóbb eseménye, ha választasz egy lapot a lenti képről!1. Családja gyarapodásnak indul: A boldog családi élet már nincs messze, ám Nostradamus jóslata arról is szólhat, hogy nem te magad válsz szülővé, hanem valamelyik rokonodból lesz anyuka vagy apuka 2018-ban.

2. Aranyeső hullik a fejre: Nostradamus úgy látja, hogy nagyobb, váratlan pénzösszeget kapsz, ami lehet nyeremény, de örökség is. Talán pont annyi pénzt fogsz kapni, amennyiből megoldhatod az anyagi problémáidat, visszafizetheted az adósságodat, de lakást is vehetsz. Nostradamus szerint mindenképpen pozitív irányba változik az anyagi helyzeted.

3. Romok alól emelkedik fel: Nostradamus két dologra utalhat ezzel a kicsit ijesztőnek hangzó jóslattal. Az egyik az, hogy lelki csalódás ér szakítás, elbocsátás, vagy valami más dolog miatt. Ha 2018-ban padlóra kerülsz, és úgy érzed, hogy romokban az életed, akkor képes leszel felállni, hogy a korábbinál is elszántabb lehess.

A másik magyarázat az, hogy szerencsésen elkerülsz egy balesetet, kellemetlenséget, ami nagy hatást gyakorol rád. Talán éppen ez fogja átformálni az eddigi életszemléletedet.

4. Megkapja a hőn áhított címet: Nostradamus jóslata szerint 2018 a te éved les, mert megkaphatod azt a munkát, amire joggal mondhatod, hogy álmaid állása. Ha nem is teljesen, de megközelítően hasonlítani fog arra.

2018-ban jó esély van arra, hogy azzal foglalkozhatsz, amivel mindig is akartál, vagy legalább elképzelted magad abban a munkakörben. A híres jós ugyanakkor emlékeztet, hogy a lehetőség valószínűleg nem hullik az öledbe, tehát keresgélj, próbálkozz, tegyél azért, hogy megkapd, amire vágysz!

5. Az ágyhoz kötött újra járni fog: Nostradamus azt jósolja, hogy 2018-ban az, aki tartósan beteg, meggyógyulhat, vagy legalább annyit javul az állapota, hogy gyógyultnak érezhesse magát. Ez az előrejelzés szólhat rólad, de egy szerettedről, rokonodról is, akiről tudod, hogy elég beteg. Nostradamus jóslata adjon reményt, és próbálj pozitívan gondolkodni, mert minél erősebben hiszel, annál jobban növeled annak az esélyét, hogy jó dolog bekövetkezik.

6. Két szív egymásra talál: Nostradamus szerint 2018-ban rád fog találni a szerelem, ráadásul nem akárkivel hozhat össze a sors, hanem az igazival, de csak akkor, ha te is teszel ezért. Ha nincs párod, akkor ezt a jóslatot vedd pozitív intelemnek, reménynek ami segít, hogy jövőre elszántabban keresed a párodat a mindennapokban és a virtuális térben. Ha 2018-ban csalódsz, vagy úgy érzed, hogy felesleges volt elmenned egy randira, akkor jusson eszed, hogy ezzel is egy lépéssel közelebb kerültél az igazihoz!

7. Kettétörik a hajó s elsüllyed: Nostradamus jóslata szerint életed legnagyobb eseménye 2018-ban szakítás vagy válás lesz. Természetesen a jövő nincs kőbe vésve, tehát ez is csak egy lehetőség, ami figyelmeztet, hogy amennyiben törés következik be a párkapcsolatodba, akkor azzal muszáj foglalkozni, mert az elhanyagolt probléma könnyen a szerelemi kapcsolat felbomlásához vezethet.

Mivel jó előre tudod, hogy Nostradamus szerint mi vár rád, tudatosan készülhetsz a nehézségekre, amelyekkel kapcsolatban tudni fogod, hogy mit kell tenned, ha meg akarod menteni a párkapcsolatodat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló