2018-as filmajánlóKrimi, zenés, szerelmes, horror és képregényes filmekből sem lesz hiány jövőre.Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom): Az őslények június 7-én térnek vissza. Az alaptörténet szerint egy kitörni készülő vulkán fenyegeti a sziget élővilágát.

A víz érintése: Guillermo del Toro filmjének premierje február 22-én lesz. A történet főszereplője Elisa, a néma takarítónő, aki egy titkos kormányzati laborban figyel a hely tisztaságára a hatvanas években, a hidegháború idején. Elisa találkozik egy halemberrel, akivel egymásba szeretnek.

A ház, amit Jack épített (The House That Jack Built): 2018 második felében kerülhet bemutatásra Lars Von Trier thrillerje, ami 12 év eseményeit dolgozza fel, és mutatja be egy Jack nevű sorozatgyilkos szemszögéből.

Éjszakai játék (Game Night): A Vakáció című film rendezőinek új alkotását márciusban mutatják be. A történet arról szól, hogy egy baráti társaság összeül, hogy társasozzanak, ám véletlenül egy igazi gyilkosságba keverednek.

Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War): A Marvel nem viccelt, amikor bejelentették, hogy az összes kedvenc szuperhőst (és antihőst) összehozzák a Bosszúállók harmadik részére, aminek első részét április 26-án mutatják be. A Bosszúállók csapatának egy Thanos nevű ultagonosszal kell megküzdeniük.

Valami Amerika 3: Február 15-én téged is vár a Valami Amerika 3 premierje. Az alaptörténet egy értékes bélyegről szól, a korábbi szereplők mellett pedig Pokorny Lia, Kovács Lehel, László Zsolt és Ganxsta Zolee is megjelenik a filmvásznon.

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald): November 15-én kerül a mozikba J. K. Rowling fantáziavilágának újabb darabja, amelynek címe mindent elárul arról, hogy miről fog szólni a történet.

Bohemian Rhapsody: December 25-én mutatják be Freddy Mercury életrajzi filmjét, amiben, ha más nem is, de a zenék biztos jók lesznek, ahogy a főszereplő Rami Malek sem fog csalódást okozni.

A kutyák szigete (Isle of Dogs): Wes Anderson május 3-án bemutatásra kerülő animációs filmje Japánban játszódik, ahol egy kisfiú felkerekedik, hogy megkeresse az elszökött kutyáját a kutyák szigetén, ahol a hatóságok karanténban tartják az ebeket.

A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed): Február 8-án ülhetsz be a moziba, ha érdekel a filmtrilógia utolsó felvonása.

Új mutánsok (The New Mutants): Április 12-én mutatják be a filmet, amiben öt fiatal mutánsnak kell megismerkedniük a képességükkel egy titkos intézményben, ahol folyamatos megfigyelés alatt állnak.

Mamma Mia – Sose hagyjuk ABBA (Mamma Mia: Here We Go Again): Július 19-én mutatják be a Mamma Mia folytatását. A cselekményét hétpecsétes titokként őrzik, de annyit lehet róla tudni, hogy Streep és a fiúk kora kap benne kiemelt szerepet.

Ocean’s 8: Június 7-én mutatják be az Ocean’s 8 című filmet, amiben egy lánycsapat (többek között Rihanna, Cate Blanchett és Anne Hathaway) próbál összehozni egy okos rablást.

The Predator: Augusztus 2-án mutatják be a legújabb Predator filmet. A The Predator főszereplője most egy sérült, leszerelt katona lesz, akinek szembe kell szállnia az űrből érkező ellenséggel.

Vörös veréb (Red Sparrow): Március 1-jén mutatják be a Vörös veréb című filmet. A szexi kémthriller regényből készült film remélhetőleg megőriz valamennyit a merész szexjelenetekből.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló