A személyes éved meghatározza a 2018-as esztendőt



Mire számíts a számmisztika szerint a következő 12 hónapban?A személyes éved kiszámításához a születésed havát és napját csökkentsd egyetlen számjegyre. Ha például június 12-én születtél, akkor: 6+1+2 = 9. Ha kétjegyű számot kaptál eredményül, akkor azt csökkentsd egyjegyűre!

Most az évet kell egyjegyűre csökkentened, tehát: 2+0+1+8=11 1+1=2

A kapott szám tehát a 2.

A születésnapodat képviselő számhoz add hozzá a vizsgált év leredukált számát. Az előző példa alapján ez így néz ki: 9+2=11, vagyis 1+1=2. A személyes év számod, tehát a 2.


Ha elvégezted a számítást, akkor olvasd el a jóslatot!

1. Izgalmas életet kezdhetsz, új kihívásokkal találhatod szembe magad. Ebben az időszakban rá kell jönnöd, hogy mik a konkrét céljaid, majd el kell indulnod azon az úton, amely elvezet ezek megvalósításához. Ha alaposan kiaknázod ennek a ciklusnak a lehetőségeit, akkor az eddigi gondjaid megszűnhetnek és jelentős változást érhetsz el az életedben.

2. Két részből fog állni ez az időszak. Az elsőben ki kell várnod a megfelelő időt arra, hogy jobb és kényelmesebb életet élhess. A másodikban megtalálhatod önmagad, aminek hatására rohamos fejlődésnek indulhatsz.

3. Muszáj lesz szelektálnod a barátaid és ismerőseid között. A baráti körödet kellően kiszélesíted, ám csak azokat fogod magad köré gyűjteni, akik tényleg megfelelnek számodra. 2018 a romantika és a szerelem időszaka lesz. Élvezni és habzsolni fogod az életet, még akkor is, ha ezért később nagy árat kell fizetned.

4. Nagy szükséged lesz az önuralomra, hiszen ez az év a nehéz munkáról és az erőfeszítésről fog szólni. Minden szempontból frusztráló időszak veszi kezdetét, ezért a jelentős erőfeszítéseid ellenére is előfordulhat, hogy akadályokkal találod szembe magad.

5. 2018-ban jelentős változások fognak bekövetkezni az életedben, ugyanis nagy lehetőségekre csaphatsz le, az akadályok száma pedig megcsappanhat. Ebben az időszakban jöhetsz-mehetsz, mindenhol ott lehetsz, sok barátot és ismerőst szerezhetsz.

6. A 2018-as év növekvő felelősséget, a családdal való mélyebb törődést és meghittebb baráti kapcsolatok ápolását hozza el az életedbe, ugyanis a családod és a barátaid arra kérhetnek, hogy változtass a hozzáállásodon. 2018-ban sűrűn érezheted úgy, hogy hiábavalóak a törekvéseid, mert csak lassan haladsz előre, ám valójában csak arról van szó, hogy ez az év a családodról és a romantikáról fog szólni, nem az anyagi előrejutásról.

7. Az önelemzés éve lesz számodra 2018, amelyben visszatekinthetsz az elmúlt évek aktív időszakára, valamint most lesz elég időd arra, hogy megismerd és megértsd önmagadat. A legjobb az lenne, ha némi időt egyedül töltenél, hogy csendes tevékenységeket folytass, mindenféle felelősség nélkül. A 2018-as évben fejleszd a tehetséged és a szakértelmedet!

8. 2018 a hatalom éve lesz a számodra, mert fontos és komoly lépéseket kell megtenned a fejlődésed érdekében. A te életedben befejeződött a lassú, önelemző időszak, és egy sokkal ambiciózus periódus veszi kezdetét. Az előtted álló év a nagy döntésekről, jelentős teljesítményről fog szólni.

9. A befejezés éve jött el a számodra. 2018-ban rá kell jönnöd, hogy az életedben mely tényezőkre lehetsz büszke és mik azok, amelyeken feltétlenül változtatni szeretnél. A következő hónapokban felül kell vizsgálnod azokat a régi terveidet, ötleteidet, amelyek egykor fontosak voltak, de ma már új megvilágításba kerültek.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló