Melyik szent áll melléd 2018-ban?ire és miért számíthatsz a csillagjegyed szerint?A horoszkóp szerint 2018-ban minden csillagjegy kap egy személyt, aki életében valami olyasmit tett, vagy olyan képességgel rendelkezett, amiért megérdemelte, hogy a halála után szentté váljon. Vajon te kire számíthatsz a következő tizenkét hónapban, és mit szeretne tanítani neked a szent? A csillagjegyed elárulja!

Kos: Írország és az utazás védőszentje, Írország apostola, Szent Patrik szeretné megtanítani, hogy szeretettel, tisztelettel bánj a téged megbántó, megsértő ellenségeiddel. Mivel idén sok utazás is vár rád, ezért Szent Patrik védelmezni fog, illetve gondoskodik arról, hogy érdekes és tanító jellegű útban legyen résezed. Az életutadat is segít megismerni, valamint rávezet, hogy hogyan tedd azt élvezetesebbé és gazdagabbá.

Bika: Lisieux-i Szent Teréz mindig arra törekedett, hogy minden helyen, minden körülmények közt azt tegye, amire képes, amit isten elvár tőle, mert a saját adottságok, az adott körülmények felhasználásával kell életszentségre jutni. 2018-ban ezt a filozófiát szeretné megosztani veled Lisieux-i Szent Teréz.

Ikrek: Páduai Szent Antal, a szegények védőszentje szeretne a helyes útra terelni, miközben segíteni fog, hogy felfedezd magadban ugyanazt a szónoki tehetséget, amivel ő is rendelkezik.

Rák: Szent Katalin abban segíthet, hogy a következő évben megtaláld az igazit, aki minden tekintetben a legmegfelelőbb lesz a számodra, akivel mindenben osztozhattok, akivel kiteljesedhettek egymás mellett.

Oroszlán: Olyan nagy változások vannak készülőben az életedben, hogy azokat nehezedre eshet befogadni, ám Teréz anya segíteni fog, hogy hozzászokj az új életedhez.

Szűz: Szent Dymphna az érzelmi és lelki egészség őrzője, aki 2018-ban szeretné megvilágítani az utadat. A védőszented segíteni fog a belső békéd és érzelmi kiegyensúlyozottságod megteremtésében.

Mérleg: Szent Pio atya segíteni fog, hogy felfedezd magadban a gyógyító és rejtett képességeidet, amiket fel kell használnod, hiszen a szavaid gyógyító erővel bírnak. Szent Pio atya támogatni fog, hogy megismerd önmagad és a sorsod.

Skorpió: Szent Johanna abban lesz a segítségedre a mindennapokban, hogy higgy önmagadban, a képességeidben, de abban is támogatni fog, hogy mások bajnokává válhass. 2018-ban meg kell értened, hogy kiválasztott vagy, akivel istennek tervei vannak.

Nyilas: Szent Miklós szeretné, ha hajlandó lennél bármivel, amivel tudsz, támogatni másokat, ami mellett elő kellene csalogatnod a belső gyermekedet, hogy örömöt, boldogságot és derűt csempész az emberek életébe.

Bak: Szent Tamás arra fog ösztönözni, hogy merülj el a misztikus tudományokban, amiket alaposan tanulmányozz. Te csak azt hiszed el, amit látsz, megtapasztalsz, tehát a te hited a tudáson alapszik, ezt a filozófiát pedig másokkal is meg kellene osztanod.

Vízöntő: Assisi Szent Ferenc szeretne rávezetni, hogy olyan szociálisan érzékenyen teremtés vagy, mint amilyen ő. Ne fogd vissza magad hanem engedd szabadon az érzéseket, cselekedj, segíts ott, ahol csak tudsz.

Halak: Szent Hildegard tudja, hogy karmikus, sorsszerű események fognak bekövetkezni az életedben, ő pedig segíteni fog ezek értelmezésében, befogadásában. Szent Hildegard olyan tudást oszthat meg veled, ami nagy hatással lesz az életedre.

(Forrás: noiportal.hu)Ajánló

Ajánló