Mire fogsz rádöbbenni 2018-ban?



Vajon az életed mely területén érhet megvilágosodás?Az ókori görögök mitológiájában fontos helyet foglalt el Héliosz, aki a tüzes szekerén halad át az égbolton. A Nap isten szekerét négy szárnyas ló, Aithón „az égő”, Phlégón „a lángoló”, Piróusz „a tüzes” és Éóusz „a korai” húzza.

Esténként Héliosz megérkezik az óceánhoz, ahol megfürdeti a lovait, majd megpihen az aranypalotájában. Miközben az isten napközben végzi a munkáját, mindent lát, ezért a fénye minden titkot, sötétség és elmét megvilágít.

Héliosz figyelmét semmi sem kerülheti el, emiatt elárulhatja, hogy 2018-ban az életed mely területén fogsz megvilágosodni. Válassz egy lapot a fenti képről, hogy a görög mitológiában szereplő isten beavathasson abba, hogy mire döbbenhetsz rá idén.

1. Rájössz valamire önmagaddal kapcsolatban: Számíthatsz arra, hogy egyszer csak feltűnik neked a saját viselkedésed, szembesülsz a hibáddal, félelmeddel, vagy valami olyasmivel, ami akadályoz, problémát okoz neked és a kapcsolataidnak. 2018-ban megvilágosodhatsz abban a tekintetben, hogy mit rontasz el a kapcsolataidban, hol és miben kell változásokat eszközölnöd.

2. Megérted a sorsodat: Hirtelen rádöbbensz, hogy mi az igazi életcélod, miért is születtél erre a világra, mi a feladatod. Kristálytisztán láthatod majd, hogy mit vár tőled a sors. Lehet, hogy eleinte bizonytalannak fogod érezni magad, ám a megvilágosodás olyan erős késztetéssel jár, aminek nem fogsz tudni ellenállni. Kövesd a megérzéseidet!

3. Megérted, hogy milyen fontos neked: 2018-ban rá fogsz döbbenni, hogy mennyire fontos neked valaki, például a párod, akivel eddig rosszul bántál, pedig valójában nagyon szereted. Párkeresőként arra döbbenhetsz rá, hogy beleszerettél valakibe, például abba, akivel csak randizgatsz.

Azzal kapcsolatban is megvilágosodhatsz, hogy mennyire fontos neked az egyik barátod, ismerősöd, rokonod, de a munkád vagy a hobbid is lehet az, ami nélkül nem tudnál élni.

4. Rádöbbensz, hogy rossz úton jársz: 2018-ban rá fogsz jönni, hogy teljesen rossz úton jársz. Ebben az évben meg fogod látni a teljes képet, ami bizonyítja, hogy nem a balszerencse miatt nem jön össze neked semmi, hanem azért akadsz mindig el, azért állsz egy helyben, azért érnek szerencsétlenségek, mert rossz az irány.

Meg fogod érteni azt, amit az Univerzum, az égiek, vagy az élet meg akar értetni veled. Miután beláttad, hogy nem jó ösvényen jársz, azt is tudni fogod, hogy merre kellene menned. A kérdés csak az, hogy lesz-e bátorságod követni a kijelölt utat, irányt.

5. Megérted, hogy el kell engedned: 2018-ban el fog jönni az a pillanat, amikor el kell fogadnod, hogy valami nem mehet úgy tovább, ahogy eddig ment. Ezt a felismerést egyáltalán nem kell sajnálnod.

Héliosz arra kér, hogy mindenképpen engedd el azt a kapcsolatot, partnert, többéves barátságot, ami teljesen kiüresedett, és legfeljebb csak marjátok egymást az illetővel. Természetesen nem biztos, hogy egy embert kell elengedned, mert lehet szó arról is, hogy rádöbbensz, hogy mennyire utálod a munkádat, ami helyett muszáj újat kell keresned.

Ha majd rájössz, hogy valamit vagy valakit el kell engedned, akkor ne kezdj szomorkodni, hanem érezz örömöt, és tudd, hogy így lesz a legjobb mindenkinek, különösen neked. Azt se felejtsd el, hogy a régi helyére mindig jön valami új!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló