Mire figyelj, mire számíts a közeljövőben?



Válassz egy kártyalapot, ha szeretnél felkészülni a rád váró élethelyzetekre!Amióta az emberiség létezik, azóta szeretné kifürkészni a jövőt, amihez rengetegféle eszközt feltaláltak, például hallucinációt okozó főzeteket, ingát, dominót, kristálygömböt és a kártyákat. Ha te is szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a közeljövőben, mire kellene felkészülnöd, mit lenne jobb elkerülnöd, akkor nincs más dolgod, mint hangolódni a fenti képen látható kártyalapokra.

Ha van egy konkrét kérdésed, például az, hogy mit tartogat számodra a január második fele, esetleg az, hogy most mi a legfontosabb üzenet a számodra, akkor azt is felteheted. Vegyél néhány mély lélegzetet, csendesítsd el az elmédet, majd válaszd ki a számodra legvonzóbb kártyalapot! Ha megvan, akkor olvasd el a különleges jóslatot!

1. kártya: Abban az esetben, ha kék színű kártyalap mellett döntöttél, akkor szinte a csodával lesz határos az a fordulat, ami a közeljövőben bekövetkezik az életedbe. Ebben az izgalmas időszakban el fognak kerülni a problémák, nehézségek.

A választott kártyalap azt tanácsolja, hogy ne kezdj problémákat gyártani, hanem felhőtlenül élvezd ki mindazt, ami veled történik. Élvezd, hogy mindent megkaphatsz, amire vágysz, hiszen a pozitív gondolkodás és az önmagadba vetett hitt lesz a legfontosabb ahhoz, hogy hamarosan a lehető legjobb dolgok történjenek veled.

2. kártya: Ha a második lap mellett döntöttél, akkor a piros kártyalap azt jósolja, hogy bármibe belevághatsz a közeljövőben, mert mindened megvan a sikerhez, mások segítségre pedig semmi szükséged.

A jó eredményekhez csak te magad kellesz, valamint az, hogy a feladatokra és az izgalmas kérdésekre fordítsd az erődet és a figyelmedet. A kártyalap szerint képes leszel a szokottnál több felelősséget vállalni és tudatosan fogsz haladni a magad útján.

Ugyanakkor ne viselkedj könnyelműen, vedd komolyan a feladatokat, a munkádat pedig a legjobb tudásod szerint végezd! Ideje, hogy többet meditálj, jobban figyelj a megérzéseidre és elcsendesítsd az elmédet!

3. kártya: A zöld kártyalap szerint csodálatos időszak köszönt rád a közeljövőben, aminek hatására úgy érezheted, hogy az élet napos oldalára kerültél. A jóslat szerint nem lesz miért aggódnod, hiszen a lehető legjobb dolgok fognak bekövetkezni veled.

Végre úgy érezheted, hogy beérett a munkád gyümölcse, elérted a céljaidat, és kiérdemelted a pihenést, a lazítást és a teljes kikapcsolódást. Ebben az időszakban olyan emberekkel veheted körül magad, akik őszinték veled, és segítenek, ha kéred. Most megkapod az égiek áldását, amire már nagyon vártál.

4. kártya: Ha a negyedik kártyalap mellett döntöttél, akkor ez azt jósolja, hogy a közeljövőben a bölcsességeddel és gyorsaságoddal végre kézzelfogható előrelépést tehetsz az életedben. Hamarosan minden valóra fog válni, amit meg szeretnél valósítani.

Emellett a kártyalapod arra figyelmeztet, hogy ne ess túlzásba a magabiztossággal, ne engedd, hogy megszédítsen a siker, és véletlenül se értékeld többre a képességeidet annál, mint amennyit igazából érnek!

Habár tény, hogy nagyon tehetséges vagy, mégis a kártyalap arra is emlékeztet, hogy csak ember vagy, tehát a te energiád sem kifogyhatatlan, úgyhogy a határaid feszegetése helyett inkább kérj segítséget, amikor erre van szükséged!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló