Interneten bérelhetünk valakit, aki a könnyeinket törli munka közben



Tíz abszurd online szolgáltatás, amit bárki igénybe vehet.Az interneten ma már szinte bármit megkaphatunk, kezdve a létfontosságú, hétköznapi termékekkel és szolgáltatásokkal, egészen a legmegdöbbentőbb ajánlatokig, amelyek láttán azon gondolkodhatunk, hogy kinek juthatott az eszébe az, hogy ilyesmire szüksége lehet az embereknek.

A világon mindig is voltak, vannak és lesznek, akik megtalálják azokat a piaci réseket, amiket még senki se használt ki, mert nem hitte, hogy profitot termelne, vagy a fantáziája nem volt elég nagy ahhoz, hogy meglássa a potenciált a lehetőségben.

Amióta az internet a mindennapi élet részévé vált, azóta egyre gyakrabban találkozhatunk teljesen abszurdnak hangzó szolgáltatásokkal, amiket bárki igénybe vehet. Ilyen meghökkentő ajánlat a következő tíz is.

Béreljünk valakit, aki a könnyeinket törli munka közben: Az Ikemeso Danshi szolgáltatás nem csak a könnyeinket törölgeti, hanem egy speciális videóval abban is segít, ha nem megy a sírás. A könnyeket egyébként vonzó fiatal férfiak törölgetik.

Béreljünk anyut: Egyedülálló szolgáltatást kínál a Need A Mom, ahol 30-40 dollárért bérelhetünk anyukát, ha nekünk nincs, vagy van, de ő nem felel meg. A bérelt anyuka segít a bevásárlásban, a főzésben, a ruha hajtogatásban, tehát olyasmit csinál, amiket egy normál anyuka.

Szakítanak helyettünk: Ha őszinték akarunk lenni, akkor ez a szolgáltatás nem is hangzik annyira abszurdnak, hiszen rengetegen azért ragadnak benne egy kapcsolatba, mert nem mernek szakítani. Ez a szolgáltatás e-mailben, SMS-ben, telefonon szakít, ha nekünk nincs ehhez merszünk, viszont van 10 dollárunk egy ilyen szakítós SMS-re.

Láthatatlan barát/barátnő: A nő című filmhez hasonlóan működik fura szolgáltatás, ami abban az esetben segít, ha túl szégyenlősek vagyunk, vagy nincs időnk egy igazi párkapcsolathoz. A láthatatlan barát/barátnő szolgáltatásnál elég pár kattintás, hogy kiválasszuk a megfelelő képet, kitöltsük a paramétereket, majd csetelhetünk is a választottunkkal.

Gyönyörű modellek tanítanak mandarinul: Itt nincs semmi burkolt, kódolt üzenetről, mert valóban gyönyörű modellek tanítják a világ egyik legnehezebb nyelvét, a mandarint.

Összebújós parti: Az ember veleszületett igénye az ölelkezés iránti vágy, ám előfordul, hogy nincs kivel összebújni. Ebben az esetben jöhet jól ez a szolgáltatás, ami az érintés természetes emberi igényén alapszik. Itt csak és kizárólag összebújásról van szó, amiben szakképzett tréner segít.

Húzzunk magunkra egy távoli kocsmát: A divebarshirtclub oldal kínálatában olyan amerikai kocsmák pólói közül válogathatunk, ahol még soha nem jártunk. Úgy látszik, hogy náluk inkább a bár örvend nagy népszerűségnek, ezért a kocsmák kuriózumnak számítanak.

Üzenjünk krumplin: A Potato Parcel nevű cég szolgáltatást akkor vehetjük igénybe, ha nagyon szeretnénk egy burgonyára írt rövid szöveges üzenetet küldeni valakinek, például az illető születésnapjára.

Csirkebérlés: Ha nincs kedvünk kimenni a piacra, akkor a Rentachook szolgáltatás fenntartható, környezetbarát baromfit kínál mindenkinek, aki szeretne saját, friss tojást fogyasztani.

Törpekölcsönzés: Montrealban élő emberek bérelhetnek apró embereket, például a legénybúcsújukra. A törpék beállhatnak például mixernek, de idegenvezetőkként is megállják a helyüket a városban.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló