Melyik lesz a legszerencsésebb hónapod?Mikor érezheted magad igazán jól a bőrödben?Kos: Az életed egyik legjobb éve lehet 2018, ám a március, az április és a december különös szerencsés lehetőségeket fog felsorakoztatni előtted, úgyhogy mindenképpen használd ki ezeket!

Bika: Fordulatokban gazdag éved lesz 2018-ban, ami nem lesz könnyű a számodra, de áprilisban és júniusban alapjaiban változhat meg a világnézeted. Ebben a szerencsés időszakban nagyon különleges tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

Ikrek: A legszerencsésebb, legboldogabb időszakod a nyár lesz, azon belül is a június és a július, úgyhogy máris kezdheted szőni a terveidet erre a két hónapra, amelyekben az érzéseid is a helyükre kerülhetnek, és eljuthatsz valahova, ahol még nem jártál.

Rák: 2018-ban a február is elég szerencsés hónap lesz a számodra, de júliusban ennél is káprázatosabb időszak vár rád. A kapcsolati problémákat könnyen meg fogod ismerni, a miértekre pedig meg fogod kapni a válaszokat.

Oroszlán: 2018-ban a legszerencsésebb hónapod a július lesz, úgyhogy szakíts majd időt arra, hogy élvezd az élet adta örömöket és a napsütést! Ha nem lesz párod a legszerencsésebb hónapodban, akkor ebben az időszakban bátran ismerkedj. A meglévő kapcsolatodra pozitív hatással lesz a július.

Szűz: Most úgy érezheted, hogy a szokottnál több stressz, feszültség és nyomás nehezedik rád, ám hamarosan túl fogsz jutni ezen a szerencsétlen időszakon, ami után sokkal pozitívabb lesz a 2018-as esztendőd, amelyben a legszerencsésebb hónapod a szeptember lesz, amikor is leszámolhatsz a stresszel és boldognak érezheted magad.

Mérleg: 2018-ban pozitív lehetőségeket kínál fel neked a sors, de a június és az október lesz a legszerencsésebb időszakod. Ebben a két hónapban nagyon ígéretes lehetőségek várnak rád, amelyek kihasználása után elégedetten és boldogan zárhatod le az esztendőt.

Skorpió: Lesznek veszteségeid 2018-ban, de a legszerencsésebb hónapjaidban, májusban és novemberben, friss energiát kapsz az égiektől, valamint támogatást, amely hatására világosabban fogod látni, hogy mi a célod az életben.

Nyilas: 2018-ban azért lesz kifejezetten jó éved, mert imádsz utazni, vágysz a kalandokra, a változásokra, az izgalmakra és a kihívásokra, mindebből pedig ki fog jutni neked. Az egész esztendőd jól fog alakulni, de a legszerencsésebb időszakod a november és a december lesz. Ebben az időszakban egy régi párkapcsolatod is erőre kaphat.

Bak: 2018-ban a legszerencsésebb időszakod a március és a december lesz. Ebben a két hónapban remek találkozásokban vehetsz részt, amelyek során szimpatikus, kedves emberekkel ismerkedhetsz meg. Az új barátaid és párod társaságában úgy érezheted, hogy te vagy a legszerencsésebb ember.

Vízöntő: 2018-ban a február lesz a legszerencsésebb hónapod, amikor is erősnek, energikusnak, bátornak fogod érezni magad, ráadásul köntörfalazás nélkül ki fogod mondani azt, amit akarsz. Júniusban is nagyszerű lehetőséged lesz arra, hogy valóra váltsd egy hosszabb ideje őrizgetett álmodat.

Halak: Talán most még nem hiszed el, de attól még igaz, hogy 2018 kifejezetten jó év lesz a számodra, ugyanis a január végével a szerencsétlen periódusod is megszűnik. Februárban már igazán boldognak érezheted magad, de az igazi szerencse decemberben fog utolérni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló