Februári üzenet



Különleges jóslatot kaphatsz a tél utolsó havára, ha választasz egy ábrázolást a lenti képről.

Ha szeretnéd megtudni, hogy vajon mit tartogathat számodra a február, akkor most kaphatsz némi útmutatást, de csak akkor, ha nem kapkodod el a képválasztást, hanem rászánsz néhány másodpercet arra, hogy ráhangolódj a fenti képre, amelyen három ábrázolást látsz.

A februári jóslat csak abban az esetben lehet személyre szóló, ha esélyt adsz arra, hogy a választ ne a józan eszed adja meg, hanem az belülről, a tudatalattidból kapd meg. Néhány másodpercig figyelj a megérzéseidre, majd a három ábrázolás közül válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszik, végül pedig olvasd el az ahhoz tartozó februári jóslatot!Az 1. kép jóslata: Amennyiben a belső hangod az első ábrázolás választására biztatott, akkor a tél utolsó havában pozitív eseményekre kell számítanod, ám fontos megjegyezni, hogy a változás most sem fog magától bekövetkezni.

Abban az esetben, ha szeretnél valamit elérni, megteremteni, akkor nem dőlhetsz hátra és várhatsz ölbe tett kézzel. Szerencsére erre képes sem lennél ezekben a hetekben, mert tele leszel energiával és tetterővel. Amellett, hogy a saját céljaidért dolgozol, még lesz erőd, időd és kedved ahhoz, hogy másoknak segíts.

Februárban teljesnek és szervezettnek érezheted az életed, a kreatív energiád pedig szárnyra kelhet, aminek eredményeként rengeteg kiváló, használható ötlet fogalmazódhat meg a fejedben. A tél utolsó havában minden esélyed meglesz arra, hogy megvalósítsd, amire vágysz! Ne tétlenkedj!

A 2. kép jóslata: Ha a megérzéseidre hallgatva úgy döntöttél, hogy a második ábrázolást kell választanod, akkor a tél utolsó hava a higgadtság, a kiegyensúlyozottság időszaka lesz az életedben, ami mostanában azért nem alakult úgy, ahogy remélted, mert túl sok kötelezettséget vállaltál magadra.

A második ábrázoláshoz tartozó jóslat szerint nem kell sokat várnod, hogy megoldódjanak a problémáid, ám nagyon fontos, hogy türelmesen várj, semmit se siettess! Februárban muszáj lesz megkötnöd néhány kompromisszumot. Ez ne ijesszen meg, mert később sem fogod megbánni őket!

A tél utolsó hava nem lesz könnyű a számodra, ám tarts ki, mert olyan felismeréseket tehetsz, amelyek segíteni fognak abban, hogy megvalósítsd a céljaidat. Februárban végre megtörténhet veled az, amire már régebb óta vágysz.

A 3. kép jóslata: Ha a néhány másodperces megfigyelés után a tudatalattid az utolsó ábrázolás választására biztatott, akkor a tél utolsó havával az igazság időszaka jött el az életedbe. A februári jóslat szerint végre megtalálhatod önmagadat, a lelki békédet, képes leszel fejlődni és az önismeret útjára léphetsz.

Ezekben a hetekben remek lehetőséget kínál az élet ahhoz, hogy rájöjj mindarra, amit az elmúlt időszakban nem tudtál megoldani, de a hosszabb ideje halogatott ügyek végére is pontot tehetsz, valamint szembenézhetsz önmagaddal.

Amennyiben nincs párkapcsolatod, akkor a jóslat szerint februárban komoly kapcsolatra van lehetőséget. Ha nem vagy szingli, akkor a tél utolsó havában nagyon megerősödhet a kapcsolatod. A választásodhoz tartozó üzenet szerint februárban bátornak, őszintének és merésznek kell lenned, mert több igazságra is rá fogsz jönni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló