Kik a legkreatívabb emberek?



Te is ott vagy a négy legtehetségesebb csillagjegy között?A kreativitásra nagy szükségünk van a mindennapi életben, ám ez a különleges képesség mindenkiben másképpen, más mértékben mutatkozik meg, éppen ezért a horoszkóp szerint van négy csillagjegy, aki a legkreatívabbnak nevezheti magát. Köztük vagy?

Az Oroszlán a drámában a legkreatívabb: Jól tudjuk, hogy ez a csillagjegy mennyire szereti a drámát, nagy jeleneteket, ám kreativitása nem megül ki a színpadias hisztiben és a dühöngésben. Az Oroszlán különleges színházi tehetséggel rendelkezik, és remek színész, drámaíró, előadóművész válhat belőle.

Ez a csillagjegy a semmiből is képes kihozni a legtöbbet, de akkor is megcsillogtatja a kreativitását, ha bulit, nagyobb társasági eseményt kell megszerveznie. A festés és a rajzolás is közel áll hozzá. Az Oroszlán igazi egyéniség, az pedig mindegy, hogy mit alkot, mert a művészete annyira egyedi, hogy az alkotásait biztos, hogy mindenki felismeri.

Az Oroszlán imádja, ha dicsérik, elismerik, ezért nála könnyű jó pontot szerezni azzal, ha dicsérik, felmagasztalják az alkotásait.

A Halak az álmokból merít ihletet: A Halak szülötte imád álomvilágban élni, ráadásul képes arra, hogy olyan csodás és tökéletes helyet teremtsen az elméjében, amiben úgy el merül, hogy szinte megszűnik számára a valóság, realitás.

Ez az idealisztikus világ az, ami az egyik legkreatívabb csillagjeggyé teszi a Halak szülöttét. Ő erősen vonzódik a művészetekhez, szívesen alkot. A fantáziája határtalan, érzékeny és az egyedi látásmódja sem nevezhető mindennapinak.

A Halak könnyen ihletett állapotba került. Amikor nekiáll festeni, vagy írni, akkor a szívében élő képeket kelti életre. A hihetetlen kreativitásának köszönhetően, a Halakra rengeteg lehetőség vár az életben. Lehet belőle festőművész, színész, vagy például író, ha hajlandó bátran szabadjára engedni a tehetségét.

A Bika a minőség szerelmese: Ez a csillagjegy imádja a minőséget, a szépséget és a luxust. A Bika nem csak érdeklődik a művészetek iránt, hanem szívesen alkot is ilyesmit. Ennek a csillagjegynek csodálatos a kézügyessége, nagyon szépen rajzol, fest, jól ért a belső építészethez és a lakberendezéshez.

A Bikát azért is az egyik legkreatívabb csillagjegy, mert nincs problémája az önbizalmával, a kitartásával, ráadásul elég konok ahhoz, hogy megvalósítsa mindazt, amit eltervezett. Amikor kreatív, alkotói munkába kezd, akkor azzal gyors sikert arat. A Bika mindig lelkesen végzi el az aktuális feladatát, ami mellett képes arra, hogy másokat alkotásra motiváljon.

A Szűz kreativitása a részletekben rejlik: Az egyik legintelligensebb csillagjegy a Szűz, aki szeret tanulni, fejlődni, minden iránt érdeklődik, a gondolkodására pedig kreativitás jellemző. A Szűz figyelmét a legapróbb részlet se kerüli el, hiszen csak pontos és tökéletes munkát hajlandó kiadni a kezei közül.

A Szűz a kreativitása határtalan, ez pedig a problémák esetében is megmutatkozik, mert mindig megtalálja azokra a megoldásokat. A Szűz igazi maximalista, aki mindig a legjobbat, legtökéletesebbet akarja megalkotni.

Az is jellemző rá, hogy egész életében arra törekszik, hogy még jobb legyen abban, amit csinál, ezért soha nem hagyja abba a tanulást és az inspirációk gyűjtését. A Szűznek nagyszerű tehetsége van az íráshoz, tervezéshez.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló