Ismerd meg a születési dátumod háttértörténetét!



Ha önmagaddal kapcsolatban fedeznél fel valami úja, akkor keresd ki a születési dátumod az alábbi táblázatból!Minden hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születettek esetében az 1.

Minden hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születettek esetében a 2.

Minden hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születettek esetében a 3.

Minden hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születettek esetében a 4.

Minden hónap 5-én, 14-én és 23-án születettek esetében az 5.

Minden hónap 6-án, 15-én és 24-én születettek esetében a 6.

Minden hónap 7-én, 16-án és 25-én születettek esetében a 7.

Minden hónap: 8-án, 17-én és 26-án születettek esetében a 8.

Minden hónap 9-én, 18-án és 27-én születettek esetében a 9.

1. Makacs, vicces, okos, becsületes, szorgalmas, magabiztos, független, nagyon hatékony személy vagy. Szeretsz költeni, de a karriered jobban érdekel. Sokszor esel szerelembe, de egyelőre nem tervezel házasságot. Egyszer találni fogsz egy csodálatos embert, akivel csodás gyerekeid lehetnek.

2. Álmodozó, szeszélyes ember vagy, akinek gyakran alacsony az önbizalma. A művészi képességeid és a verbális kommunikációd nagyon jó. A hozzáállásod úgy változik, ahogy a Hold fázisai. A legtöbb helyzetet jól méred fel, és az emberismeretedre sem lehet panasz. Gyakran utazol, hogy megtaláld a szerelmet.

3. Lelki beállítottságú, szívélyes, de olykor önző személy vagy. A céljaid eléréséért keményen dolgozol. Habár nem vagy mindig könnyű eset, mégis jó példát mutatsz másoknak. Szorgalmas, kedves ember vagy, mindig gondoskodsz a családodról és gyakran segítesz a barátaidnak.

4. Gyakran makacs, agresszív, de nagyon tevékeny szorgalmas ember vagy, ám nem jársz mindig szerencsével, ha az élet fontos dolgairól van szó. Szeretsz egyedül lenni, de a hozzád közelállókkal bizalmas vagy. Mivel nagyon jó a szíved, emiatt vigyázz, hogy mások ne használjanak ki!

5. A munkahelyeden és a barátaid körében is nagy népszerűségnek örvendesz. A feladataidat hatékonyan, gyorsan végzed el, ráadásul remek ötletekkel állsz elő, ám amikor egyetlen munkára kell koncentrálnod, akkor azt monotonnak érezheted.

A szerelmi életedben lehet, hogy egyszerre több személlyel ismerkedsz, de az is biztos, hogy most már készen állsz arra, hogy megtaláld azt, akivel le tudnád élni az életedet.

6. Kicsit sem foglalkozol azzal, hogy mások mit mondanak rólad, mert szent meggyőződésed, hogy azért jöttél a világra, hogy élvezd az életet. Nagyon tehetséges, népszerű, kellemes társaságot nyújtó ember vagy, ami mellett próbálod pozitívan szemlélni az életet. A szerelemben valószínűleg sok kapcsolatod lesz, mire megtalálod a tökéletes társadat.

7. Reális, magabiztos, tehetséges, boldog személy vagy. A hangulatingadozásod sok problémát okozhat, de mindig hajlandó vagy az imádott családod és a barátaid mellett állni, ha szükségük van rád. A házasság terén kisebb-nagyobb gondjaid adódhatnak, a kapcsolatodban pedig boldogtalannak érezheted magad. Soha ne alkudj meg senkivel, hanem keresd azt, aki tényleg hozzád való!

8. A különleges, karizmatikus személyiséged miatt nagyon kevesen értenek meg. Magányos farkas vagy, de azért akad egy-két közeli barátod, akikért bármit megtennél. Amennyiben házasságra adod a fejed, akkor a szerencsétlen események száma lecsökkenhet, az életed stabilabbá válhat.

9. Könyörületes, türelmes, bölcs, humános, fizikai és szellemi téren is erős jellem vagy, ezért nem ritka, hogy hatalmas célokat tűzöl ki magad elé. A szerelem nem könnyű a számodra, de végül meg fogod találni a társad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló