Tavaszi jóslat



Válassz egy kristálygömböt a lenti képről, ha kíváncsi vagy, hogy mi várhat rád az évszakban!1. Rózsaszín kristálygömb: Ebben az évszakban az élet rohamtempóban halad, egymást követik a történések, tehát itt a remek lehetőség arra, hogy változtass, hogy új fejezet kezdj az életedben! Ezt kezdd azzal, hogy átgondolod, hogy mi az, amire igazán vágysz, és melyik célod miatt éri meg megvalósítható terveket szőni!

Írj listát minden vágyadról, ami boldoggá tesz, majd képzeld el ezeket! Mindeközben tartsd észben, hogy az eredmények nem jönnek egyik pillanatról a másikra, ami nem baj, mert az számít, hogy a gondolataid szétáradnak az univerzumban, ez pedig úgy működik, mint a bumeránghatás.

2. Zöldeskék kristálygömb: A tavaszi időszakra szóló jóslat arra hívja fel a figyelmed, hogy ideje elengedned a múltat. Az életben túlságosan sok ember hajlamos ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt, emiatt nem foglalkoznak a jelennel.

Igaz, hogy a gyászidőszak fontos, a gyógyulásnak pedig megvan a saját folyamata, de felesleges újra és újra beleragadni ugyanabba a szituációba. A tavaszi időszakban zárd le a múltad és folytasd az életedet a jelenben, mert ki kell élvezned azt, ami itt és most történik veled!

3. Lila kristálygömb: Mivel mostanában túlságosan nagy volt a káosz az életedben, ezért ideje, hogy gátakat szabj magadnak! Tavasszal világosan fektesd le a szabályokat, mert akkor az életed sokkal rendszerezettebbé válhat, a céljaid világosabbak lesznek, és képes leszel arra, hogy jobban koncentrálj.

Tavasszal ideje leltároznod az otthonodban és átvitt értelemben, mert csak így szüntetheted meg azt a káoszt, ami az életedre jellemző. Számodra most ez lesz a leghasznosabb, mert így megszabadulhatsz minden zavaró tényezőtől.

4. Zöld kristálygömb: Ideje, hogy összekapcsolódj az univerzummal, vagyis a körülötted élő emberekkel, önmagaddal, a természettel, mert rá kell jönnöd, hogy nem vagy egyedül. Tavasszal fel kell ismerned, hogy a világegyetem hatalmas mátrixában te csak egy kis pont vagy, ahogy minden és mindenki más, legyen az növény, állat vagy ember, ezek a pontok pedig mind-mind összekapcsolódnak.

Először nézz szembe önmagaddal és alakíts ki jó kapcsolatot saját magaddal, majd haladj a külvilág felé. Érezd, hogy összekapcsolódsz a növényekkel, az állatokkal, az emberekkel pedig alakíts ki jó és mély kapcsolatot! Ha úgy érzed, hogy a párkapcsolatod, munkakörülményeid nem megfelelőek, akkor arra lesz szükséged, hogy összefonódj az univerzummal. Próbáld egybe látni a dolgokat!

Lépj ki az énedből, legyél tudatosabb, valamint mindig tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy hogyan tudnál helyesen cselekedni egy adott helyzetben, és hogyan tehetnél valami jót másokkal is?

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló