Milyen szerelmi leckét kell megtanulnod?



A csillagjegyed alapján megtudhatod, hogy mit kell elsajátítanod 2018-ban az érzelmek terén.Kos (március 20. – április 19.): Ebben az évben az a legfontosabb, hogy légy alázatos, valamint egy percre se felejtsd el, hogy a jó párkapcsolat két emberek áll vagy bukik. A csillagok szerint bőven lesz lehetőséged és időd arra, hogy gyakorold a 2018-as szerelmi leckédet.

Bika (április 19. – május 20.): A 2018-as szerelmi leckéd az, hogy meg kell tanulnod különbséget tenni a szerelem, a ragaszkodás és a szeretet között. Ebben egy Mérleg nagy segítségedre lehet, mert ez a csillagjegy okos tanácsokkal vezethet rá, hogy hogyan emelkedj felül és engedd el a függőségi vágyadat.

Ikrek (május 21. – június 20.): 2018-ban meg kell tanulnod, hogy ez az ikertárs benned él, tehát te magad vagy az ikerpárod! Bátran kérd ki egy Vízöntő tanácsát, mert ő nagyon szívesen el fogja mondani, hogy hogyan értékeld és fejezd ki önmagad.

Rák (június 21. – július 22.): 2018-ban nem kellene újra elkövetned ezt a hibát, ezért a legnagyobb szerelmi lecke számodra az, hogy tanulj meg egyszerre kemény, határozott és lágy lenni. Nyugodtan vegyél példát az Oroszlánról, hiszen ő pontosan tudja, hogy mit jelent a bátorság.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Ebben az évben meg kell tanulnod, hogy önmagad elfogadása, szeretete, a belső tulajdonságaid sokkal értékesebbek annál, mint azt kifelé mutatod. Egy Nyilas megmutathatja, hogy hogyan éld meg belső lángot.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): 2018-ban felfedezheted a szerelmi és a baráti kapcsolatok új formáit, valamint képes lehetsz arra, hogy megfelelően mutasd ki a szeretetet. A Halak megmutathatja, hogy hogyan csempészhetsz újdonságot a régi kapcsolatokba, szerelembe.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): 2018-ban a legnagyobb szerelmi lecke a számodra az, hogy tanuld meg megtalálni önmagadat, illetve válj képessé arra, hogy önállóan is boldogulj. Egy Baktól hasznos tanácsokat kaphatsz a magányról, egyedüllétről.

Skorpió (október 23. – november 21.): Függetlenül attól, hogy most mennyire fájdalmas az érzelmi életed, meg kell próbálnod felülkerekedni a negatív érzelmeken, le kell tudnod rombolni a bosszúvágyat, és az újrakezdés érdekében el kell engedned azt, ami már elmúlt. Egy Bika megmutathatja, hogy hogyan ápold és gondozd a szerelmi életedet.

Nyilas (november 22. – december 21.): 2018-ban biztos, hogy lesznek olyan helyzetek, amelyek megkövetelik tőled, hogy más szemszögből tekints vissza a régi kapcsolataidra, de az sem kizárt, hogy egy régi szerelmet élsz majd újra. Egy Szűz szívesen elárulja, hogy hogyan kötelezd el magad a párod mellett.

Bak (december 22. – január 19.): Idén a legfontosabb szerelmi lecke a számodra az, hogy el kell engedned azt a rögeszmédet, amely szerint a családért és a munkáért élsz. Egy Kos megmutathatja, hogy hogyan engedd el a fájdalmat, a sikertelenség érzését, valamint miképpen kezdj új életet.

Vízöntő (január 20. – február 18.): 2018-ban a legfontosabb szerelmi lecke az, hogy találd meg az egyensúlyt a beszéd és a hallgatás között. Egy Ikrek megmutathatja, hogy hogyan hívd fel magadra a közönség figyelmét, és mikor érdemes csendben maradni.

Halak (február 19. – március 20.): 2018-ban vágd el a legszorosabb szálakat, mert egyáltalán nem kell feltételek nélkül kiszolgálnod a párodat. Egy Skorpiótól ellesheted, hogy hogyan védheted meg a lelkedet egy párkapcsolatban.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló