Angyali módszerekkel alakíthatod a tavaszt



Öt technika, amivel erőt, bőséget, szerelmet vonzhatsz be az életedbe.Ha tavasszal szeretnéd megvalósítani a céljaidat, erőre lenne szükséged, esetleg a párt keresel, vagy a meglévő kapcsolatodon javítanál, de úgy érzed, hogy ehhez a szorgalmad nem elég, és szükséged lenne némi égi támogatásra, akkor kérd a Tavasz Angyalainak segítségét.

Végezd el ezt az öt, bármennyiszer megismételhető, technikát, amelyeknek végén köszönd meg az adott angyal segítségét!

Erő lekérése: Képzeld magad elé Gábrielt úgy, hogy nyújtsa ki feléd a kezeit, amiből aranyló fénysugár törjön elő. Miközben ez a fény körülölel téged, érezd, hogy egyre erősebb leszel, elönt a boldogság, a pozitivitás és a tetterő. Élvezd ezt addig, ameddig jól esik. Végül Gábriel leereszti a kezeit.

Szabadulj meg a félelmektől és rossz szokásoktól: Hunyd le a szemed, és képzeld magad elé Asmodelt, aki egy tükröt tart eléd. Pillants bele, és lásd, ahogy éppen a káros szokásaidat űzöd. Nyúlj a tükörbe és rendezd át! Ha dohányzol, akkor vedd ki a cigarettát a szádból. Ha iszol, akkor az alkoholt szedd ki a kezedből. Rá is szólhatsz a tükörképedre, hogy ne legyen kishitű, ne legyen féltékeny!

Jelenjenek meg a félelmeid a tükörbe, te pedig kérd meg Asmodelt, hogy segítsen megszabadulni ezektől! Figyeld, ahogy az angyal kezei által átalakul a kép, ami most már a félelmeid ellentétét mutatja!

Asmodel a fejedre teszi a kezét, te pedig érezd, hogy elönt a szeretet, a biztonság és a nyugalom érzete. Többé nem vágysz arra, hogy a rossz szokásaidat űzd, ezért engedd el azokat a félelmeiddel együtt. Maradj így, amíg jól esik!

Pozitív gondolkodás elősegítése: Ha úgy érzed, hogy több pozitív gondolatra lenne szükséged, akkor Anatie segítségedre tavasszal. Hunyod le a szemed, képzeld magad elé Anatielt úgy, hogy mutasson neked egy festővásznat, amin lásd a félelmeidet és az aggályaidat. Most az angyal egy suhintással törölje el a fekete képet, aminek helyét vegyék át színes és örömteli képek.

Ennek hatására tudd, hogy megszületik benned a pozitivitás. Lásd, hogy életre kel minden, ami a festővásznon van és beleszáll a fejedbe. Ezt követően Anatiel odalép hozzád, a kezét a fejedre teszi, te pedig érezd, hogy képes vagy a pozitív gondolkodásra. Maradj így, amíg jól esik!

Teremts lehetőségeket: Csukd be a szemedet, képzeld el, hogy megjelenik előtted Jofiel, aki annyi ajtót tárhat fel előtted, ahány célod van. Lásd, hogy Jofiel az ajtókhoz sétál, amiket egymás után kinyit, te pedig az ajtók mögött meglátod azt, amire vágysz. Figyeld meg ezeket jó alaposan! Az ajtók összeolvadnak egy nagy ajtóvá, amit szintén kitár előtted Jofiel, aki arra fog biztatni, hogy lépj át a küszöbön.

Az angyal kézen fog, hogy együtt lépjetek be. Végül lásd, hogy a vágyaid valóra váltak, hogy megéled azokat. Maradj addig ebben a képzeletben, ameddig csak szeretnél!

Új partner bevonzása, illetve a szerelmi életed előmozdítása: Képzeld magad elé Chamuelt, aki kézen fogva felvezet egy hídra, aminek közepén meglátod, hogy mi történik a híd túloldalán. Lásd magad a leendő, akinek arca nem kivehető, vagy a meglévő pároddal. Mind a két esetben érezd, hogy boldogok vagytok.

A híd alján lásd meg ezt a személyt vagy a párodat! Miközben odasétálsz hozzá tudd, hogy minden lépésed egy nap, amivel közelebb kerülsz hozzá. Öleld meg, érezd őt a lelkedben, és tudd, hogy boldog kapcsolatban vagy vele. Végül Chamuel kitárt szárnyakkal betakar.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló