A csillagjegyek mennyire haragtartóak a barátságban?



A horoszkóp elárulja, hogy mennyire bocsátjuk meg a barátok árulását.Ahogy minden emberi kapcsolatban, úgy a barátságban is előfordulnak viták, veszekedések, árulások, amelyek után mind a két félnek el kell döntenie, hogy képes-e a megbocsátásra, vagy inkább megszakítja a korábbi jó viszonyt.

Ez az elhatározás sok dologtól függ, de a horoszkóp szerint általánosságban az alábbiak mondhatóak el arról, hogy melyik csillagjegy mennyi megbocsátó a barátságban.

Kos: Roppant őszinte és szenvedélyes csillagjegy, aki nem tűri, hogy bárki fájdalmat okozzon neki, ezért rendkívül dühös lesz, ha valamelyik barátja tisztességtelen vele szemben. Ha hazudnak neki, akkor nem bocsát meg.

Bika: Minimális az esélye annak, hogy valaha megbocsátja a baráti árulást. Természetesen lehet nála próbálkozni, de rendkívül makacs, tehát csak nagyon ritkán fordulhat elő, hogy végül megenyhül.

Ikrek: Extrém csillagjegy az Ikrek, emiatt képtelenség kiszámítani, hogy hogyan fog reagálni. Abban az esetben elnézi a barátai sértését, árulását, ha a történtek nem rengették meg az illetőbe vetett bizalmát. Másfelől nagyon könnyen előfordulhat, hogy az Ikrek többé beszélni sem akar azzal a barátjával, akinek hiányát nem is érzi.

Rák: Tekintve, hogy rendkívül érzelmes csillagjegy, emiatt könnyű elárulni a Rákot, aki nagyon mélyen éli meg a fájdalmát. Az is jellemző rá, hogy legalább ennyire mélyen érez a barátai iránt, tehát nem fogja ezért felszámolni a kapcsolatait.

Oroszlán: Ha valamelyik barátja hátba szúrja, akkor a magabiztos Oroszlán biztos, hogy soha nem fogadja vissza a kegyeibe az illetőt. Ez a csillagjegy nem szereti, ha az a egója sérül, ezért messzire elkerüli azt a személyt, aki miatt ez mégis megtörtént.

Szűz: Nyitott gondolkodás jellemző a Szűzre, aki mindenben meglátja a lehetőséget, ám ennek az esélye megcsappan, ha elárulják. Ez a csillagjegy nagyon óvatos és analitikus, ezért nem ugrik csak úgy bele a kapcsolatokba. Ha a barátai elárulják, akkor rettentő csalódott és dühös lesz.

Mérleg: Ha valamelyik barátja elárulja vagy megbántja, akkor a Mérlegnek időre van szüksége ahhoz, hogy visszazökkenjen a rendes kerékvágásba. Amikor sikerül visszatalálnia a pályára, akkor sokkal megbocsátóbb másoknál. Ha tényleg őszintén bocsánatot kérnek tőle, akkor a Mérleg hajlandó újra bizalmába fogadni az illetőt.

Skorpió: Ennek a csillagjegynek a bizalmatlanság az egyik legfőbb jellemvonása, ezért abban az esetben, ha a Skorpió rájön, hogy nem volt alaptalan a gyanúja, akkor hosszú ideig le lesz sújtva, és nem fogja egyhamar elfelejteni az árulást.

Nyilas: Kifejezetten nehezen viseli a barátai árulását a Nyilas, ám mivel optimista személyiség, emiatt próbálja a pozitívumot keresni abban, aki elárulta. Elég valószínű, hogy a Nyilas túllendül a csalódottságán, és meg fog bocsátani.

Bak: Ez a csillagjegy nagyon fegyelmezett, tudja, hogy miképpen kell önuralmat gyakorolnia. Ha egy barátja megbántja, visszaél a bizalmával, akkor a Bak fegyelmezetten és kimérten viselkedik, de valójában nagyon mélyen érinti az árulás.

Vízöntő: Nem szereti a nagy érzelmeket a Vízöntő, aki tudatosan próbálja elkerülni azokat a helyzeteket, amelyekben elárulhatják, fájdalmat okozhatnak neki. Amennyiben rájön, hogy az egyik barátja elárulta, akkor az ellenkező irányba fordul, és nem fogadja vissza a bizalmába az árulót.

Halak: A barátaival szemben még akkor is megbocsátó és nyitott, ha elárulták. Ha nagy fájdalmat érez az árulás miatt, még akkor is nagyobb az empátiája és a megértése.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló