Melyik Disney gonoszra hasonlítasz?



A horoszkóp most szembesít azzal, hogy melyik mese negatív figurája lehetnél a csillagjegyed alapján.Kos – Szív királynő: Az Alice Csodaországban mese gonosza, a Szív királynő vagy. Ha nem kapod meg azt, amit szeretnél, akkor dühös leszel és a végsőkig is elmész. Könyörtelen vagy és nem érzel bűntudatot a tetteidért.

Bika – Nyanya banya: Nagyon hasonlítasz az Aranyhaj Nyanya banyájára. Többet foglalkozol a külső szépséggel, mint a belsővel. Olykor manipulatív, birtokló és szinte kényszeres vagy. Az anyagiasságod miatt könnyen kapzsivá válhatsz. Ha el akarsz érni valamit, akkor a hazudozástól sem riadsz vissza.

Ikrek – Hans: Soha senki sem tudhatja, hogy hányadán áll veled, mert kétarcú lehetsz, tele hazugságokkal. Ha valamit meg akarsz szerezni, akkor képes vagy eljátszani az áldozatot. Nagyon könnyen manipulálsz és ezzel eléred másoknál a célodat, ezért a Jégvarázsból ismert Hans illik hozzád a leginkább.

Rák – Zordon: Soha nem vagy megelégedve azzal, amid van, néha úgy érzed, hogy az élet elbánt veled. Az is jellemző rád, hogy narcisztikusan viselkedsz. A környezetedben élők kénytelenek mindent megtenni, hogy véletlenül se sértsék meg a hatalmas, de törékeny egodat, mintha te lennél Zordon az Oroszlánkirályból.

Oroszlán – Gaston: Hiú és önhitt alak vagy, aki gyakran elkényeztetettnek tűnhet! Ha valamit nem kapsz meg, akkor hisztizni kezdesz, vagy extrém dologra vállalkozol. Mindezért hasonlítasz a Szépség és a szörnyeteg Gastonjára.

Szűz – Claude Frollo bíró: Hideg, számító és könyörtelen személy vagy. Az erkölcseid mindig a pillanatnyi helyzetet szolgálják. Képes vagy addig csűrni-csavarni a szavakat, míg végül igazat nem adnak neked. Nagyon hasonlítasz a Notre Dame-i toronyőr Claude Frollo bírójára.

Mérleg – Demona: Te magad lehetnél a mosolygó halál, mert akkor is elképesztően elegáns vagy, amikor halálos bosszút esküdsz valaki ellen. Ha valaki ellened vét, akkor annak nem kegyelmezel. Nagyon hasonlítasz Demona alakjára a Csipkerózsikából.

Skorpió – Gonosz királynő: Ha úgy érzed, hogy valaki veszélyezteti a pozíciódat, akkor arra irgalmatlan dühvel lecsapsz. A te bosszúdat a gyűlölet táplálja. Addig nem nyugodhatsz, amíg darabokban nem látod az ellenfeledet. A jellemed kísértetiesen hasonlít Hófehérke Gonosz királynőjére.

Nyilas – Szörnyella de Frász: Született kalandor vagy, akit a vére a kockázatos üzletek felé hajt, emiatt olyan hibákat is elkövetsz, amiket némi előrelátással elkerülhettél volna. Ez azonban számodra nem jelent akadályt, a terveidet pedig akkor is véghezviszed, ha közben mások megsérülnek. Olyan vagy, mint a 101 kiskutya gonosz Szörnyella de Frász alakja.

Bak – A gonosz mostoha: Ha valakit nem kedvelsz, akkor elég egyetlen megjegyzés, hogy porba tipord a szerencsétlent. Neked nem lehet megfelelni, de azt elvárod, hogy újra és újra megpróbálják, te pedig röhögve nézed, ahogy kudarcot vallanak. Olyan vagy, mint Hamupipőke gonosz mostohája!

Vízöntő – Yzma: Megszállottan hajszolod a különlegességet, és azt hiszed, hogy mindenkinél okosabb vagy, pedig nem egyszer ostoba döntéseket hozol. Az is jellemző rád, hogy mindent irányítani akarsz, senkiben sem bízol. Mindezért az Eszeveszett birodalom Yzma alakjára hasonlítasz.

Halak – Hook kapitány: A kisujjadat sem akarod megmozdítani azért, hogy kivedd a részed a piszkos munkából, mert mondjuk éppen letargiába estél, vagy rettegsz. Ilyenkor nem érzel bűntudatot azért, mert hagyod, hogy az ártatlanok járjanak pórul. Olyan vagy, mint a Pán Péterből ismer Hook kapitány.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló