Ebben a hónapban találhat meg a nyári szerelem



A horoszkóp megtippeli, hogy mikor találhatsz párt magadnak.Nyáron valamivel könnyebb a párkeresés, mert az emberek ilyenkor többet csavarognak, jobb a hangulatuk, szívesebben ismerkednek, ráadásul rengeteg új ismeretséget köthetnek, ám a nyárról általánosságban azt mondják, hogy az ilyenkor kialakuló viszonyok a nyárral együtt véget érnek.

Ennek azonban nem kell így lennie, mert a horoszkóp szerint igazi szerelemben eshetsz. A csillagjegyed elárulja, hogy júniusban, júliusban vagy augusztusban talál-e meg a nyári szerelem.

Kos: Te már júniusban flörtölgetsz, élvezed a napsütést és a nyarat, ám az igazi szerelemre csak augusztusban találsz rá, amikor a Vénusz különleges energiával támogatja a csillagjegyedet. Légy résen, mert nem mindennapi lehetőségeket használhatsz majd ki!

Bika: Rugalmasságra és nyitottságra lesz szükséged ahhoz, hogy párt találj. Augusztusban a Plútó energiái miatt váratlan és kifejezetten érdekes találkozásban lehet részed. Ne szalaszd el ezt az egyszeri alkalmat!

Ikrek: Már júniusban elérheted azt, amit csak szeretnél, ám augusztusban még ennél is nagyobb szerencséd lehet, mert a Vénusz segíteni fog, hogy izgalmas, szívet melengető nyári szerelemben lehessen részed. Készen állsz erre?

Rák: Már júniusban megkapsz minden lehetőséget ahhoz, hogy ragyogj, majd nyakig merülj a szelemben. A Jupiter kedvező fényszöge nagyon erősen támogat és segít az álmaid valóra váltásában.

Oroszlán: A Mars hátráló mozgása június végétől augusztus közepéig feszültté és stresszé tehet. Júliusban megjelenhet egy régi szerelmed, vagy a meglévő kapcsolatodban lángolhat fel újra a szerelem.

Szűz: Ha van párod, akkor júniusban érezheted az Uránusz kedvező fényszögét, aminek hatására kifejezetten romantikus hangulatba kerülhetsz a nyár első havában. Ez az érzés augusztusban fog igazán magával ragadni, ugyanis akkor egy mindent elsöprő találkozásra számíthatsz. Párkapcsolat esetén gondold meg, hogy mit teszel!

Mérleg: Izgalmas nyár elébe nézel, de a legcsodálatosabb, legemlékezetesebb találkozásra augusztusig kell várnod. A kisugárzásod ellenállhatatlan lesz ebben az időszakban.

Skorpió: Párkapcsolat esetén az Uránusz kedvező hatást gyakorol rád, augusztusban pedig rendesen felpezsdül a szerelmi életed. Most lehetőséged lesz arra, hogy egy teljesen új oldaladat ismerd meg. Bízz a felerősödő ösztöneidben, mert jó döntéseket fogsz hozni!

Nyilas: Júliusban nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, úgyhogy a nyaralást is próbáld erre a hónapra szervezni! Most még önmagadhoz képest is pozitívabban fogod látni a világot. Mindennek tudatában nem meglepő, hogy emlékezetes találkozásban lesz részed. Nyáron megjelenhet valaki a múltadból vagy a gyerekkorodból.

Bak: Júliusban a Vénusz alaposan eláraszt a szerelem energiájával, aminek hatására talán te is meglepődsz, hogy mennyire érzelmes leszel. Ez nagyon jól lesz így, főleg akkor, ha van párod, de annak sincs akadálya, ha új kapcsolatra vágysz.

Vízöntő: Törődj egy kicsit magaddal, a lelkeddel, és csak ezt követően vesd bele magad egy új párkapcsolatba! A nyári flörtök, hétvégi bulik izgalmas időszaknak ígérkeznek, ám az igazi szerelem csak augusztusban érkezhet.

Halak: 2018 nyarának bármelyik pillanatában rád köszönhet a szerelem, ami talán már meg is történt, ugyanis a Jupiter izgalmas évszakot teremt neked. Habár ez szerencsés helyzet, mégse legyél felelőtlen!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló