Az autóban elfoglalt kedvenc helyed mesél a személyiségedről



Egy dán pszichológuscsoport összepárosította a személyiségtípusokat az autók üléseivel.Az ember személyiségéről rengeteg minden árulkodhat, így az is, hogy az autó öt helye közül melyiket szereti a legjobban, legalábbis ebből indult ki az a dán pszichológuscsoport, amely az emberi személyiségtípusokat párosították egy-egy üléshez.

Neked melyik a kedvenced? A vezető ülés, az anyós ülés, a hátsó vezetőoldali ülés, a középső ülés vagy a jobb hátsó ülés? Ha eldöntötted, akkor olvasd el, hogy a dán pszichológuscsoport szerint milyen jellemvonások jellemzőek rád!

1. Vezető ülés – erős és határozott: Ha vezetni szeretsz, akkor elképesztően erős, elszánt személyiség lehetsz, aki világosan látja, hogy mit akar az élettől. Kemény akaratoddal mindig eléred a céljaidat, megvalósítod a vágyaidat.

A legtöbb ember vezetőt lát benned, vagy szeretnék, hogy azzá válj, és nekik is mutasd meg az utat. A dán pszichológuscsoport szerint mindenkit inspirálsz a környezetedben az erős személyiségeddel.

2. Anyós ülés – minden körülmények között tökéletes barát: Az emberek tökéletes barátnak tartanak, mert kifejezetten empatikus vagy. Amikor a környezetedben valakinek valamilyen problémája akad, akkor biztos, hogy neked mondja el legelőször.

Ez még akkor is így van, ha nem tudsz tanácsot adni az illetőnek, nem tudsz megoldással szolgálni az ügyre, ugyanis az ismerőseidet már a kellemes jelenléted is képes megnyugtatni. A dán pszichológuscsoport szerint az érzelmi intelligenciád nagyon erős, ez pedig az interperszonális kommunikációdban is tetten érhető.

3. Hátsó vezetőoldali ülés – vidám és optimista hozzáállás: Általában vidám és optimista az életszemléleted. A temperamentumod miatt ritkán vagy dühös, és a legnehezebb helyzetekben is képes vagy meglátni a pozitívumot.

Ha a hátsó vezetőoldali ülés a kedvenced, akkor nagyfokú érettséggel oldod meg az akadályokat, amiket az élet eléd gördít. A különféle helyzeteket mindig a logikára alapozva elemzed, ám emellett a megérzéseidre is bátran hagyatkozol. Az emberek azért kedvelik a társaságodat, mert derűt viszel az életükbe.

4. Jobb hátsó ülés – türelmes és előrelátó: Rendkívül türelmes ember vagy, aki pontosan és precízen készül a jövő eseményeire. A dán pszichológuscsoport szerint előrelátó vagy, de ez nem jelenti azt, hogy nem élsz a jelenben. Te csak szeretsz mindenre időben felkészülni.

Semmire sem szoktál azonnal reagálni, és nem robbansz, ha történik valami. Te átgondolod az adott helyzetet, és csak ez után cselekszel. Mindent elérsz az életben, amit szeretnél. Az emberek általában azért szeretik a társaságodban tölteni az idejüket, mert mindenre gondolsz.

5. Középső ülés – empatikus vagy és hatalmas szíved van: Rendkívül szerethető a személyiséged, az emberek pedig ezért szeretnek a legjobban. A dán pszichológuscsoport szerint te állandóan kedves és odaadó vagy, különösen akkor, amikor a szeretteidről van szó.

Ha a középső ülést szereted a leginkább elfoglalni, akkor elképesztően magas érzelmi intelligenciával vagy megáldva, aminek hála, mélyen megérted az embereket, főként a barátaidat. A környezeted általában azért ragaszkodik hozzád, mert könnyen azonosulsz másokkal, és átérzed a helyzetüket.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló