Mit kell tenned a boldog és szerencsés napokért?



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy Fortuna a segítségedre lehessen!Ha tanácstalannak érzed magad azzal kapcsolatban, hogy mit kellene tenned annak érdekében, hogy a következő napjaid szerencsésen, boldogságban teljenek, akkor nézz rá a fenti képre, majd a megérzéseidre hallgatva, válaszd ki azt a lapot, amelyiket a legközelebb érzed a szívedhez!

Ha megvan a választásod, akkor olvasd el az ahhoz tartozó üzenetet Fortunától!

1. Légy türelmes: Ideje felismerned azt a tényt, hogy az életed úgy tökéletes, ahogy ebben a pillanatban van. Ugyanakkor Fortuna felhívja a figyelmedet arra, hogy az álmaid megvalósításához három különösen fontos dologra van szükséged. Ezek a kitartás, a derűs hozzáállás és a türelem.

Az első kártyalap arra int, hogy ne felejtsd el, hogy az életed minden napján száz és száz új helyzettel találod szembe magad. Ezek között előfordulnak kellemes és embert próbáló események, ám legyen bárhogy, te soha ne feledkezz el az álmaidról!

Jól jegyezd meg, hogy az életben minden azért történik, hogy abból tanulj, tapasztalatot szerezz! Az életben nincs olyan szituáció, ami ne formálná, ne alakítaná a személyiségedet. Fortuna arra is kér, hogy ne felejtsd el, hogy jöjjön bármi, téged azon mindig átsegítenek a képességeid és a benned lévő bátorság, ami pedig történik, az a fejlődésedet szolgálja. A türelem rózsát terem!

2. Eljött a te időd: A második kártyalapon keresztül azt üzeni Fortuna, hogy a következő napokban eljön a te időd, mert végre tehetsz azért, hogy boldogságban, jólétben, szeretetben teljen az életed. Az előtted álló napokban minden realizálódik, az Univerzumtól megkapsz mindent, amiben korábban hittél, és minden, amire vágytál.

Habár minden szépen és jól alakulhat, Fortuna mégis arra emlékeztet, hogy elég egy egészen apró változás az életszemléletedben ahhoz, hogy sok minden megváltozzon körülötted. Ideje, hogy kitárd a karodat, és engedd, hogy szétáradjon benned annak az érzése, hogy eljött a te időd!

Fortuna szerint, ha ezt képes leszel megtenni, akkor be tudsz majd fogadni minden jó és kreatív energiát, aminek következményeként megérkezhet hozzád a szerelem, rendbe jöhet az anyagi helyzeted és minden a helyére kerülhet az életedben.

3. Maradj erős: Fortuna azt üzeni, hogy a következő napokban muszáj lesz hinned önmagadban, mert ebből hatalmas erőt meríthetsz. Az élet természetes velejárója, hogy időnként nehezebb időszakok köszönnek be, ám egyszer se felejtsd el, hogy minden egyes nap egy új lehetőség is egyben!

Az utolsó kártyalap arra int, hogy az álmaidról, céljaidról soha ne mondj le. Légy motivált, higgy magadban, ne veszítsd el az akaraterődet és soha ne téveszd szem elől a vágyaidat, mert el fog jönni az életedbe a jólét és az álmaid is valóra fognak válni!

Önmagad mellett a szeretteidtől is számíthatsz támogatásra, de abból is nyerhetsz erőt, hogy az égiek is támogatnak a terveid megvalósításában! Amikor ezt megérted, akkor bölcsebbé fogsz válni, ami újabb energiával önt el. Fortuna szerint amikor tisztába jössz azzal, hogy mit akarsz elérni az életben, valamint sikerül kellő erőt gyűjtened és hiszel magadban, akkor megtalálod a helyes utat ahhoz, hogy minden a terveid szerint haladjon.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló