Hány órát kellene aludnod?



A csillagjegyed szerint hány óra alvásra lenne szükséged ahhoz, hogy energikusan ébredj minden reggel?Kos: Mivel reggeltől estig jössz-mész, próbálod mindenből kihozni a legtöbbet, ezért szükséged van a napi 6-7 óra alvásra, hogy hozni tud ezt a formádat. Ugyanakkor hajlamos vagy hazavinni a munkádat, vagy arra szakítasz időt, hogy másoknak segíts. Tekintve, hogy ilyenkor későn fekszel, előfordul, hogy csak 4-5 órát alszol.

Bika: Nem szeretsz kapkodni, de azt sem tagadhatod, hogy valahol lusta vagy, de esetedben talán éppen erre van szükséged ahhoz, hogy napközben békés, türelmes és megértő légy. A horoszkóp szerint minimum 7 órát kell aludnod minden nap ahhoz, hogy megőrizd a jó kedélyállapotodat.

Ikrek: Egyszer elég neked néhány óra alvás ahhoz, hogy reggel kipattanj az ágyból, ráadásul, ha izgalmas könyvet találsz, akkor jó későn is fekszel le. Máskor 10 óra alvás utáni is zombiként ébredsz. A legjobb az lenne, ha találnál valamiféle rendszert. Próbálj 6-7 órát aludni minden nap!

Rák: Szükséged van az elegendő pihenésre, valamint a minimum 8 óra alvásra, mert, ha testileg nem is, de lelkileg rendkívül ki tudsz merülni. Mivel néha engedsz a lustálkodás kísértésének, ezért 9-10 órát is hajlamos vagy aludni, ám ennek kótyagos fej és a feladataiddal való elmaradás lesz a ára.

Oroszlán: Tudod, hogy az eredményesség és a szórakozás mellett nem feledkezhetsz el a szépségedről, amihez szükséged van 7 óra alvásra. Mivel nagyon nyűgös lehetsz, ha nem alszol eleget, ezért jobb, ha hagynak aludni.

Szűz: Jellemző rád, hogy korán ágyba bújsz, pontosan úgy, hogy meglegyen a 8 óra alvásod, amikor majd hajnalban felkelsz. Ezzel a rendszerrel energikusan kelsz, és képes vagy szembenézni az újabb nap kihívásaival.

Mérleg: Annak érdekében, hogy meglegyen a mindennapi békés, nyugodt hangulatod, külső és belső harmóniád, muszáj legalább 7 órát aludnod. Néha azért előfordul, hogy egy jó film, könyv, alkotói munka miatt későn fekszel le, és csak 4-5 órát alszol, de általában megadod magadnak, amire szükséged van.

Skorpió: Minimum 7 órára lenne szükséged ahhoz, hogy energikusan ébredj. Ha ennél kevesebbet alszol, akkor ki fogsz merülni. Skorpióként nagyon nehezen alszol el, mert folyton agyalsz.

Nyilas: Tele vagy energiával, fáradhatatlanul rohansz, és odafigyelsz, hogy minden nap jusson idő a munkára és a szórakozásra. Ennek eredménye, hogy képes vagy 2-3, talán 4 órát aludni, de amikor alaposan kikészíted magad, akkor 10 órára álomba zuhansz. Mivel ez nem egészséges, ezért próbáld belőni az ideális 6-7 óra alvást!

Bak: Te vagy a leginkább a munka, a karrier és a pénzszerzés megszállottja. Rossz szokásod, hogy képes vagy a háttérbe szorítani az egészségedet. Jellemző rád, hogy későn fekszel, de korán kelsz, de az is, hogy korán fekszel és hajnalban kelsz. Legyen bárhogy, arra figyelj, hogy 6-7 órát mindenképpen aludj!

Vízöntő: A rengeteg programod miatt későn bújsz ágyba, az elalvással pedig hadilábon állsz, mert mindig kattogsz valamin. Mind emiatt 3-4 órát alszol, ami után kimerülten ébredsz. Az is előfordul, hogy 10 órát alszol, pedig a legjobb az lenne, ha a 8 óra alvást rendszeresítenéd a mindennapjaidban!

Halak: Nem meglepő, ha 10-12 órát szundítasz, ám utána bosszankodhatsz, hogy semmire sem jut elegendő időd. A te életedben talán nincs is olyan reggel, amikor ne fáradtan, kedvetlenül ébrednél, amiért magad mögött kell hagynod az álmok világát. A dolgodat az is nehezíti, hogy nehezen alszol el, mert egy újabb csodás ötleted megvalósításán gondolkodsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló