Ebből lehet tudni, ha egy csillagjegy odáig van valakiért



Rád igaz a horoszkóp elemzése?Kos: Ha a Kos nagyon szeret valakit, akkor bókol neki. Azért nagy dolog, mert általában az a jellemző erre a csillagjegyre, hogy önmagát tartja a legokosabbnak, legbölcsebbnek vagy legmenőbbnek.

Bika: Abból lehet tudni, hogy egy Bika odáig van valakiért, hogy biztosra akar menni abban, hogy körülötte mindenki tudja, hogy közel állnak egymáshoz a másikkal. Amikor a Bika már-már védelmezően viselkedik, vagy azt akarja, hogy mindenki tudja, hogy kihez tartozik, akkor a másik fél mérget vehet arra, hogy nagyon fontos a Bika számára.

Ikrek: Ha az Ikrek vacsorát akar főzni valakinek, vagy esténként felhívja, hogy megkérdezze milyen volt a napja, akkor az illető biztos lehet benne, hogy az Ikrek nagyon szereti. Az Ikrek a barátaival szemben is gondoskodó, ám amikor szerelmes, akkor aztán képtelen leállni a törődéssel.

Rák: Abból lehet tudni, hogy a Rák odáig van valakiért, hogy furán kezd viselkedni. Szégyenlős és bizonytalan lesz, ami általában nem jellemző rá. Amikor erős érzelmekkel találkozik, akkor hirtelen nem tudja, hogy mit kezdjen magával, ezért elmesél egy kínos viccet, amin csendben elnevetgél.

Oroszlán: Nem fél kimutatni, hogy mit érez a másik iránt, tehát, ha úgy tesz, mintha már egy pár lennének, akkor nem kérdés, hogy nagyon szeret. Ha nem is rágja a másik szájába, hogy szereti, akkor elég csak a viselkedését figyelni.

Szűz: Ha egy Szűz nagyon szeret valakit, akkor próbál (túl) lazának tűnni. Ő mindent megtesz azért, hogy ne csináljon túl nagy ügyet abból, hogy odáig van a másikért, ám ezzel a ellenkezőjét éri el annak, amit akar.

Mérleg: Ennek a csillagjegynek a szülötte egyszerűen megbabonázza azt, akiért odáig van. A Mérleg nem meri elmondani, hogy mit érez, ezért addig udvarol, mígnem végül a kiszemeltje fog szerelemet vallani neki.

Skorpió: Ha egy Skorpió arról faggatja a másikat, hogy mit csinált a hétvégén, hol járt múlt héten, mi az anyukája/apukája foglalkozása, mit gondol a politikáról, akkor biztos, hogy nagyon szeret, ám még nem érzi magát késznek arra, hogy nyíltan bevallja az érzéseit, mert fél a visszautasítástól, úgyhogy csak kérdezősködik.

Nyilas: Abból lehet tudni, hogy a Nyilas nagyon szeret, hogy szarkasztikus vicceket mesél. A Nyilas úgy kezeli a szerelmet, hogy viccelődik rajta és ugratja a kiszemeltjét, akit így ismer meg, illetve ezzel méri fel, hogy jól szórakoznak-e együtt.

Bak: Bizonytalannak tűnik a Bak, amikor nagyon szeret. Alapvetően visszafogott személy, ami akkor nyilvánul meg a legerősebben, ha érzelmekről van szó. Ezzel az a baj, hogy a Bak gyakran azzal kezd kapcsolatot, akit jobbnak érez magánál, ez pedig rombolja az önbizalmát.

Vízöntő: Abból lehet tudni, hogy nagyon szeret, hogy mindent megtesz azért, hogy a kiszemeltjével töltse az idejét. Amikor a Vízöntő igazán törődik valakivel, akkor a figyelme váratlan villámcsapáskén éri a másikat. Mivel ő a legegyenesebb partner, ezért a másik tudni fogja, ha tetszik a Vízöntőnek, de azt is, ha nem.

Halak: Abból lehet tudni, hogy nagyon szeret, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy minél több időt töltsön a kiszemeltjével, akivel folyamatosan beszélgetni akar, még hajnalban is üzenget neki, mémeket küld, és úgy tűnik, hogy állandóan van mit mondani.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló