Melyik gyümölcsből kellene sokat fogyasztanod?Csodás egészséget nyerhetsz azzal, ha rendszeresíted az étrendedbe a csillagjegyedhez párosított gyümölcsöt.Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen része a gyümölcsfogyasztás, hiszen ezzel rengeteg vitamint és antioxidáns juttatsz a szervezetedbe. Habár a változatos étrend fontos, mégis a csillagjegyed szerint van egy gyümölcs, ami csodákat művelhet az egészségeddel, emiatt abból kellene a legtöbbet fogyasztanod.

Kos – őszibarack: Az energiát, a születést és a kora gyermekkort képviseled. A gyümölcsök közül azért illik hozzád az őszibarack, mert a kínai mitológia szerint ez jelképezi a végtelen ifjúságot, tehát tökéletesen illik a személyiségedhez.

Bika – körte: A te érzéki megjelenésedhez a csábító alakú körte illik a legjobban. Az ősi kínai kultúrában a körte a jólétet, a gazdagságot és a boldogságot jelképezi, akárcsak a Bika csillagjegy.

Ikrek – citrom: A világon több olyan kultúra található, amely szerint a citrom a pozitív energia ébredését és a negatív energiák visszaszorítását szimbolizálja. Esetedben a citrom és a citromos víz az, ami csodát tehet az egészségeddel, szervezeteddel, ráadásul ez az a gyümölcs, ami által visszanyerheted az optimizmusodat.

Rák – füge: Az ókori egyiptomiak is a termékenység és a jólét szimbólumaként tartották számon a fügét, ami a leginkább hozzád illő gyümölcs. A zamatos, különleges gyümölcs azért passzol hozzád, mert számodra a család, a gyerekek, a gondoskodás és a jólét a legfontosabb az életben.

Oroszlán – dinnye: A szeszély, a luxus, a gazdagság és a kreativitás szimbólumának tartják a dinnyét, ami azért illik hozzád, mert Oroszlánként imádod az örömöt, a szórakozást, a luxust és a gazdagságot.

Szűz – narancs: A te életedben minden az elme, a test és a lélek tisztaságáról szól. A keresztények szerint a narancs a szüzességet, az ártatlanságot, a termékenységet jelképezi. Szűzként számodra a tökéletes napkezdéshez elengedhetetlen egy pohár narancslé.

Mérleg – eper: Azért kaptad az epret, mert a formáját a szívhez hasonlítják, ezért a szeretet és az érzelmek jelképévévé vált, akárcsak a csillagjegyed, aminek a Vénusz az uralkodó bolygója.

Skorpió – gránátalma: A horoszkóp szerint a Skorpió jelképezi a titokzatosságot, a halált és az alvilágot. Az ókori görög mitológiában Perszephoné gránátalmát evett az alvilágban, ami örökre foglyul ejtette. Ezért illik hozzád a gránátalma.

Nyilas – szőlő: Az ókori római mitológia szerint Bacchus a bor és a mámor istene, aki imádja a szőlőt, ami egy hozzád tökéletesen illő gyümölcs, hiszen imádod a kalandokat, nem veted meg az örömöket.

Bak – alma: Elszán lélek vagy. Szomjazol a tudásra és a legjobbra vágysz, de tudod, hogy a tudásért olykor ára van. A Biblia szerint az alma tiltott gyümölcs volt, amit Ádám és Éva leszakított a tudás fájáról. Te ne aggódj, senki sem fog elkergetni, ha sok almát eszel, viszont nagyon egészséges leszel tőle.

Vízöntő – áfonya: A csillagjegyed miatt a tél második felében ünnepelheted a születésnapodat. A hideg, fagyos január és február idején már mindenki a tavaszt várja. A kínai hagyományok szerint az áfonya jelképezi a hideg túléléséhez szükséges kitartást, az idő melegedését és a kikelet üdvözlését, ezért ez a hozzád leginkább illő gyümölcs.

Halak – cseresznye: A Halak szimbolizálja a lélek végtelen utazását, az öregségre gyűjtött bölcs tapasztalatokat. Az ősi kínai hagyományok alapján a cseresznye a halhatatlanságot és az élet körforgását jelképezi.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló