Sharon Stone utólag bánja az Elemi ösztön legendás láblendítését



Jelenetek, amikre a színészek egyáltalán nem büszkék.Filmezés közben nem egyszer találkozhatunk olyan jelenetekkel, amelyek láttán felmerülhet bennünk a kérdés, hogy erre hogyan mondhatod igent a színész, míg máskor kifejezetten irigyeljük a sztárt, nem is sejtve, hogy ő rég megbánta, hogy elvállalta a munkát.

A színészek most őszintén elárulták, hogy a forgatáson, vagy a premier után, milyen jeleneteket szégyelltek, és miért.

Draw me like one of your french girls: A Titanicban hangzott el a mondat Rose-tól, amikor ledobta a ruháját, hogy Jack aktot rajzoljon róla. A Rose szerepében látható Kate Winslet megbánta ezt a jelenetet, mert a rajongók azóta is a filmben látott, a valóságban James Cameron által készített, grafikát nyomják a kezébe, hogy dedikálja.

Sharon Stone és a nevezetes láblendítés: Sharon Stone egyáltalán nem büszke az Elemi ösztön legendás kihallgatásra, ugyanis kiderült, hogy a színésznő semmit sem tudott a villantásról, ugyanis amikor Paul Verhoeven azt kérte tőle, hogy vegye le a bugyiját, akkor megígérte, hogy semmi sem fog kilátszani. Amikor Stone visszanézte a jelenetet, akkor dühében felpofozta a rendezőt, hisze minden látszott, aminek nem kellett volna.

BDSM a Szürke ötven árnyalatában: Az Alkonyat fanfictionnek indult, ma már mamipornónak is nevezett Szürke ötven árnyalatából készült film sokat finomított a könyvben olvasottakon, ám a sztori fő vonzerejét adó szadomazó szexjelenetek forgatása még így is megalázó és nagyon kellemetlen volt Dakota Johnson számára.

A moziban erotikusnak ható jelenetek a valóságban úgy készültek, hogy a színésznőt órákra megkötözték, miközben a férfi főszerepet játszó Jamie Dornan korbácsolást színlelt.

Jennifer Lawrence és Chris Pratt szexjelenete: A film készítői azt gondolhatták, hogy a sikerhez elég annyi, ha Chris Pratt és Jennifer Lawrence kapja az Utazók című, romantikus sci-fi két főszerepét, hiszen napjainkban emberek millió rajongónak a két színészért.

Aki tényleg csak Pratt és Lawrence miatt ült be a moziba az Utazókra, az jól járt, ám azok a nézők joggal háborodtak fel, akik hittek az akciódús előzeteseknek. Emellett a film álszent mondanivalója is felhördülést okozott, hiszen a történet arról szólt, hogy egy űrhajón, egy hiba miatt, évekkel korábban felébred a mélyaltatásból Jim (Chris Pratt), aki mintha csak katalógus lenne, kiválaszt egy tipikus szőke szépséget, Aurórát, akit felébreszt, ezzel halálra ítélve a nőt.

Mindezek után jön a romantika, és az a bizonyos szexjelenet, ami miatt bűntudat gyötörte Lawrence-t, ugyanis ez volt a karrierje első ilyen jelenete, ám nem ez okozott neki problémát, hanem az, hogy egy nős férfira kell rámásznia, ugyanis Pratt akkor még Anna Faris férje volt. Lawrence-nek ez olyan bűntudat okozott, hogy a szexjelenet előtt úgy bepiált, hogy a mai napig nem emlékszik a jelenetre.

Felsőtest az Alkonyatból: Taylor Lautner neve hallatán sokaknak az jut az eszébe, hogy milyen kidolgozott felsőtestet villantott az Alkonyat farkasembereként, és pont ez az, ami miatt a színész ma már bánja a szerepet, ugyanis hiába álmodozik komoly színészi karrierről, egyszerűen senki sem veszi komolyan.

(Forrás: port.hu)

Ajánló

Ajánló