Elemek nélkül zenélő plüssmacival üzenhetett az elhunyt nagyi



Tíz élmény, ami túlvilági üzenet lehetett a mesélők szerint.Az éneklő plüssmaci: „A barátnőmnek van egy hangot kiadó plüssmacija, amit a nagymamájától kapott. A nagyi már meghalt. Egyszer amikor kimentünk a házból, akkor a játékmedve zenélni kezdett.

A barátnőm ellenőrizni akarta az elemeket a játék hátán, de nem volt ott semmi. A maci abbahagyta a zenélést, a barátnőmnek pedig eszébe jutott, hogy 8 éve azon a napon halt meg a nagyija.”

Az egykarú rokon: „Volt egy fura álmom, amiben bárokba rohangáltam és idegesen azt kérdezgettem a pultosoktól, hogy láttak-e egy egykarú férfit, akit McDanielnek hívnak. Ébredés után elmeséltem az anyukámnak az álmot. Ő döbbenten közölte, hogy a nagynénim nagypapáját Bill McDanielnek hívták, és csak egy karja volt...”

Fény a kastélyban: „A legjobb barátom rákos húga 5 éves kora előtt halt meg. Nemrég a barátomnál lógtunk, ahol a szobában ott volt a kishúga játékkastélya, amivel mindig játszott. Hirtelen felvillant a játék egyik lámpája és fura hangot adott ki. Szerintünk a kislány volt...”

Az életmentő nyaklánc: „A legjobb barátom halálos autóbalesetet szenvedett, mikor végzősök voltunk a középiskolában. Fél évvel a halála után az övéhez hasonló autóbalesetem volt, amibe könnyen belehalhattam volna. Az autóm totálkáros lett, de én egy karcolás nélkül megúsztam. A baleset után megtaláltam a barátom nyakláncát, ami az autó visszapillantóján lógott. Szerintem ő mentette meg az életemet a túlvilágról...”

A nagymama parfümje: „Álmomban az elhunyt nagypapámmal ebédeltem. Az elköszönés előtt kaptam tőle egy Chanel No. 5 parfümöt, hogy adjam oda a nagymamának a születésnapjára. Ébredés után elmeséltem az anyukámnak az álmomat, mire ő elmondta, hogy ez volt a nagyim kedvenc parfümje, amiből mindig kapott egyet a szülinapjára a papámtól. Én erről nem tudtam.

A nő az ajtóban: „5 éves koromban az anyukám meghalt. Az ikertestvére nevelt fel, de néhány évvel később ő is elhunyt. Tíz évvel később azt álmodtam, hogy otthon vagyok a nagynénimmel, aki nagyon izgatottan várt valamire.

Az ajtóban megjelent egy nő, akihez Jean néni odarohant és megölelte. A másik nő megfogta a nénikém kezét, és azt mondta 'menjünk'. Nem láttam a nő arcát, csak a feje hátulját, de Jean néni nagyon örült, hogy vele mehet. Később rájöttem, hogy az ikertestvére, az anyukám lehetett a másik nő, aki a túlvilágra kísérte a nénikémet.”

Csend a vonalon: „Nagyjából két éve halt meg a nevelőapám, akitől tavaly nyáron két telefonhívást is kaptunk a mostohanővéremmel. Az egyik a házában, a másik ott volt, ahol meghalt. A telefonba senki se szólt bele, utána pedig nyomát se találtuk a hívásnak.”

Közel a mennyhez: „A bátyám a születésem előtt meghalt. A középiskolai ballagásom után a barátaimmal elutaztunk Európába. Svájcban megmásztuk a Pilátus-hegyet, ahol fotózkodni kezdtünk.

Mindenkit lefényképeztem, majd amikor én kerültem sorra, akkor a barátaim döbbenten mondták, hogy minden fotómon látszik egy furcsa ragyogás. Otthon megmutattam a képet az anyukámnak, aki szerinte a bátyám volt, mert a hegycsúcson közelebb voltam a mennyországhoz, mint bármikor máskor.”

A jós nagypapa: „Ha gyerekkoromban duzzogtam, akkor a nagypapa mindig azt mondta: 'Jobb, ha nem biggyeszted le a szádat, mert jön egy fekete madár és rápottyant!'

Ő főiskoláskoromban halt meg.

Később a kampuszon sétáltam, és valami butaság miatt duzzogtam. Egyszer csak megjelent egy madár, és a számra potyogtatott. Azóta, ha fekete madarat látok, tudom, hogy a papám mulat rajtam.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló