Melyik ékkő hozhat jó egészséget és szerencsét ősszel?



Az évszakok váltakozásával, a csillagjegyek igényei is változnak, emiatt jobb, ha tudod, hogy most melyik ásvány lehet a hasznodra!Kos: Az ametisztet az őszi ékköved, mert erősíti a szellemi és a spirituális képességeidet, így például a megérzéseidet, harmadik szemedet. Az ametiszt olyan értelemben is javíthatja a látásodat, hogy általa reálisabban, megfontoltabban és gyakorlatiasabban állhatnál hozzá a hétköznapokhoz.

Bika: A holdkő erősíti az intuíciót, a szellemi és spirituális képességeidet. Ha ősszel valamilyen formában magadnál tartod a holdkövet, akkor az megtaníthat az érzelmeid bátrabb kimutatására, kimondására, általa észreveheted, hogy ki barát, ki nem az, valamint szorosabb és meghittebb kapcsolatokat alakíthatsz ki az évszakban.

Ikrek: Az élénk energiával rendelkező citrin az őszi ékköved. Az ásványból sugárzik az életerő, ami folyamatosan feltöltve tarthatja a testedet és a lelkedet, de abban is hasznodra lehet, hogy segíti a gyors felfogást. A citrin megszabadíthat azoktól a szokásoktól, tulajdonságoktól, amelyek miatt képtelen vagy az előrejutásra.

Rák: A vörös jáspis az őszi ékköved, mert az évszakban könnyen elfáradsz és befásulsz, ráadásul most nagyon fontos, hogy előbb gondolkodj, aztán cselekedj. Az ásvány hatására tudatosabban hozhatsz döntéseket, jobban odafigyelhetsz magadra és a környezetedre.

Oroszlán: A rózsakvarc az őszi ékköved, mert hajlamos vagy túlságosan bezárkózni ebben az évszakban, ám ez az ásvány előtérbe hozhatja a gyengéd, érzelmesebb oldaladat, segíthet, hogy nyitva tartsd a szívedet, kimutasd a szeretetedet és az érzéseidet.

Szűz: Ősszel az achát a hozzád leginkább illő ékkő, mert segítségedre lehet abban, hogy sikerre vigyél mindent, amibe az évszakban belekezdesz. Emellett az achát nyugtatja az elmédet, az érzelmi kicsapongásaidat, amivel elkerülhető az, hogy ingerlékeny legyél.

Mérleg: A „szónokok kövének” is nevezik a kalcedont, ami a te őszi ékköved. A kalcedon kiválóan hat a kommunikációra, az önbizalomra és a vezetői képességekre, minderre pedig nagy szükséged van ebben az évszakban, mert hajlamos vagy magadba fordulni.

Skorpió: Az őszi ékköved a tigrisszem, ami szerencsét és gazdagságot hozhat, de ugyanettől az ásványtól kaphatsz jó megfigyelőképességet, tiszta gondolatokat, valamint remek stratéga is válhat belőled. Minderre nagy szükséged van ebben az évszakban, hiszen ősszel gyakran előfordul, hogy nem tudsz koncentrálni, cselekedni.

Nyilas: Az aventurin az őszi ékköved. Ez az ásvány vitalitással, életerővel tölt fel, amire azért van nagy szükséged, mert ebben az évszakban hirtelen megcsappanhatnak az energiáid. Ősszel könnyen leszel pesszimista és nyugtalan, de az aventurin segíthet megtalálni a belső békédet, valamint a szíved és az eszed közti egyensúlyt, ami által harmóniába kerülhetsz önmagaddal, majd a környezeteddel is.

Bak: A tengerkék színű akvamarin az őszi ékköved, ami megnyugtathatja a háborgó gondolataidat, érzelmeidet, harmóniával töltheti meg a lelkedet, valamint segíthet, hogy bizalommal, nyitottsággal fordult a többi ember felé.

Vízöntő: A borostyán az őszi ékköved. A boldogság és a jólét ásványa sikert hozhat a munkádba és az üzleti életedbe, valamint energiával, pozitívabb és jobb hangulattal tölthet fel, mindez pedig segít, hogy elérd a céljaidat.

Halak: A gránát ékkövet kaptad 2018 őszére. Ez az ásvány energiával, életerővel, szenvedéllyel, tűzzel tölthet fel ebben a zord, hideg évszakban, valamint segíthet a kihívások és krízishelyzetek könnyebb kezelésében.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló