Kinek lesz szerencsés, kinek lesz rémálom az október?



A csillagjegyek között lesznek, akik élveznie fogják az ősz második havát, de lesznek, akiknek kínkeserves lesz a következő néhány hét.A horoszkóp szerint az októberi bolygóállások hatására lesznek csillagjegyek, amelynek szülöttei a hónap nyerteseinek érezhetik magukat, míg más csillagjegyek képviselő alig fogják várni, hogy végre Halloween legyen, mert addig kellemetlen napok várnak rájuk.

Nekik lesz rémálom lesz az október:

Bika: Ennek a csillagjegynek az uralkodó bolygója, a Vénusz okozhat kellemetlen pillanatokat. A Vénusz hátráló mozgása a Skorpió jegyben veszi kezdetét, majd hamarosan visszatér a Mérlegbe, ami a Bika a párkapcsolatában feszültséget, meg nem értést hozhat. A Bikában álló Uránusz a bevált szokásait, nyugalmát zavarhatja meg.

Oroszlán: Túlterheltnek érezheti magát októberben az Oroszlán, mert a Nap a harmadik házában jár, ami hatására túl sok felelősség hárulhat rá a kommunikáció, a gondolkodás, a testvérek és a közvetlen kapcsolatok terén.

A Skorpióból hátráló Vénusz hatására kiborulhatnak a szekrénybe rejtett csontvázak. Ugyanakkor ez a bolygóállás nem jelent feltétlenül rosszat, hiszen végre lehetőség lesz arra, hogy rendeződjenek az Oroszlán vitái, kapcsolatai. Októberben semmi értelme kiborulnia ennek a csillagjegynek.

Bak: Semmi sem akar úgy történni, ahogy azt a Bak eltervezte, hónapok óta várja. Októberben úgy érezheti, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, ráadásul a szokottnál is több nyomás nehezedik rá. A hátráló mozgásba kezdő Vénusz a Bak baráti kapcsolataira és a karrierjére fog erősen hatni, tehát ki fog derülni, hogy ki és mi a legértékesebb az életében.

Nekik lesz csodálatos az október:

Ikrek: Októberben az Ikrek ötödik házára ragyognak a Nap kiváló fényszögei, aminek hatására visszatér a vidámsága, a jókedve, a flörtölési kedve, eluralkodhat rajta a szenvedély, és úgy érezheti, hogy ismét önmaga.

Az Ikrek szinte ragyogni fog, ezt pedig mások is észre fogják venni. Október 8-án a Mérleg jegyében álló Újhold új lehetőségekkel és új kezdettel lepi meg az Ikrek szülötteit. Jó esély van arra, hogy az Ikrek egy munkatársával esik szerelembe. Ezen a téren kivételesen összeszedett és érett lesz a máskor szétszórt Ikrek.

Mérleg: A Nap ennek a Mérleg első házában jár, ami az önértékelését erősíti. Októberben még a szokottnál is erősebb lesz a Mérleg kisugárzása. Ehhez még hozzá kell tenni, hogy október 5-én az uralkodó bolygója, a Vénusz hátráló mozgásba kezd, és visszalép a Mérlegbe, akinek erősíti az önmagára való figyelmét. A Mérleg úgy érezheti, hogy végre rátalált önmagára.

Vízöntő: Több, izgalmas utazásra nyílik lehetősége októberben, sőt, talán már ebben a pillanatban is mehetnéke van, ugyanis a Nap a kilencedig házára irányítja a remek fényszögét, ami utazásra invitálja a Vízöntőt.

A Vízöntő most bátran lehet spontán! Mindenképpen éljen az alkalmakkal, a lehetőségeken pedig ne gondolkodjon túl sokat! Utazzon belföldön, külföldön, induljon tanulmányútra, mert érdekes, különleges tapasztalatokkal fog gazdagodni!

A Nap mellett a Merkúr is kedvező fényszöget vet ki a Vízöntőre, akinek megjöhet a kedve a tanuláshoz, ezért iratkozzon be egy tanfolyamra, iskolába, vagy bárhova, ami valóban érdekli. A Vénusz is támogatni fogja a Vízöntőt, aki a karrierjében léphet előre októberben.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló