Milyen hatással lehet rád a Mérleg jegyben található újhold?



A megérzésedre hagyatkozva válassz egy lapot a három kártya közül, ha kíváncsi vagy a jóslatra!Még szerdán is érezhetőek lesznek a ma esti, Mérleg csillagjegyben található újhold pozitív energiái, amiknek hatására sok minden történhet veled. Az, hogy vajon mi, kiderülhet abból, ha a megérzésedre hagyatkozva, választasz egy lapot a fenti képen látható három kártya közül.

Az első kártya: A választásod szerint előfordul, hogy rosszul méred fel, ítéled meg a körülötted zajló eseményeket. A mai újhold segíthet, hogy rájöjj, a saját világodat egyedül te teremted, ezért ideje, hogy azt mutasd kifelé, amit belül érzel, gondolsz!

Add önmagad, hiszen azt, ami nincs meg benned, hiába is próbálnád kifelé mutatni, ugyanis az már nem te lennél. Az életeden úgy változtathatsz, ha tudatosan odafigyelsz a gondolataidra, az érzéseidre, mindarra, amiben hiszel, mert az jelenik meg körülötted, amit önmagadról és a világról gondolsz.

Az újhold energiái ráébresztenek, hogy te magad vagy, aki akadályozza a saját sikereit, boldogságát. A keddi újhold tökéletes alkalom az újrakezdésre, ezért az energiáit arra használd, hogy figyelj jobban magadra, alakítsd át a téged visszahúzó erőket, engedd el a múltat, számolj le a negatív gondolatokkal! A boldogság útjára akkor léphetsz rá, ha sikerül változtatnod az érzéseiden.

A második kártya: A mai újhold új lehetőségeket tartogat a számodra. Ez lehet egy állásajánlat, vagy a már meglévő munkádban történik valami pozitív változás. Történjék bármi a közeli jövődben, te bízz abban, hogy jó irányba fordul az életed!

A megérzéseid alapján választott kártyalap azt is üzeni, hogy anyagiak terén és a magánéletedben biztonságban érezheted magad. Nehézséget csak az okozhat, hogy eldöntsd, mi a legjobb megoldás számodra.

A munkád gyümölcsét biztosan megkapod, mert az égiek áldása bőségesen árad feléd, ám az új lehetőségek nagyobb felelősséget követelhetnek tőled. A munka mellett maradjon időd önmagadra is! Tudatosan figyelj arra, hogy a tested és a lelked is megkapja a szükséges pihenést, feltöltődést!

A harmadik kártya: A mai újhold hatására megnövekedhet az alkotás iránti vágyad. Feltámad a szenvedélyed, az inspirációd, de az önmagadba vetett hited is felerősödhet. Most megerősítheted az önbizalmadat. Tekintve, hogy a belső iránytűd és megérzéseid soha nem látott pontossággal fognak működni, ezért jól teszed, ha befelé figyelsz, és hallgatsz a belső hangodra!

A Mérleg jegyben található újhold hatására új szakasz kezdődhet az életedben, ám csak akkor, ha felismered, hogy te vagy az élet uralkodója, a lelkedben pedig egy bátor vezető lakozik. Végre tisztábban láthatod magad előtt a céljaidat, erősebben ráérezhetsz, hogy melyik a számodra leghelyesebb irány.

A mai újhold abban is a segítségedre lehet, hogy leszámolj a félelmeiddel, visszaszerezd a hitedet. Összességében az utolsó kártyalap azt üzeni, hogy csupán hinned kell önmagadban, a lehetőségeidben és a megérzéseidben. Hallgass a belső hangodra, mert akkor rá fogsz lépni a siker útjára!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló