Kísérthet a múlt a Vénusz mozgása miatt



Hogyan hat a csillagjegyedre a bolygó hátráló mozgása a következő hetekben?Kos: Október 31-ig kívülállóként figyeled, hogy mi ez a nagy felhajtás a többiek körül, ám amikor a Vénusz visszalép a Mérlegbe, akkor személyesen, vagy virtuálisan, összetalálkozhatsz egy régi partnereddel. December első napjáig nagy kísértésnek leszel kitéve.

Bika: Október 5-e óta egyre többet tekintesz vissza, de ez az emlékezés nem tesz boldoggá. Október 31-én hirtelen pozitív fordulatot vehet az életed. Ettől kezdve egyre több, egyre jobb dolgok jutnak eszedbe, december 1-ig pedig megható események következhetnek be veled.

Ikrek: Téged nem kavar fel különösebben a Vénusz hátrálása, mert nem szoktál a múlttal foglalkozni, nem pazarlod az időt az emlékezésre. Azok, akik a múlton merengnek, elsősorban a munkahelyeden akaszthatják meg a folyamatokat. Próbálj megértő lenni, igyekezz visszaterelni őket a jelenbe.

Rák: Véletlenül vagy szándékosan találkozol egy gyerekkori barátoddal. Ez se felkavaró, se fájdalmas nem lesz. Habár az emlékek jót tesznek a lelkednek, mégis törekedj arra, hogy ne ragadj bele a múltba! Október 31-én a családi ügyek kerülnek napirendre, amiket november 16-tól lezárhatsz. December 2-tól jobban érezheted magad.

Oroszlán: A Vénusz hátráló mozgásának hatásra régi, családon belüli, merev nézetek, konfliktusok újulhatnak ki. Október 31-től szünetelni fognak a bosszantó rokonok és témák. November 15-ig régi témák, emberek kísérthetnek, ám a nosztalgiának másnap vége.

Szűz: A Vénusz hátrálásának hatására olyan útra tévedhetsz, ami elvisz egy régi helyre, ahova lehet, hogy akaratlanul indulsz el, és egyszer csak ott leszel. Ha ez bekövetkezik, akkor kérdezd meg magadtól, hogy mi dolgod lehet még ott? November 16-tól előre nézz!

Mérleg: Fájdalmas emlékek juthatnak eszedbe október 5-től 30-ig. Október 31-től november 15-ig randevúd lehet a múlttal. November 16-tól december első napjáig a jelen és a jövő fog érdekelni. December 2-tól a pénzügyek állítanak kihívás elé.

Skorpió: Október 31. és december 1. között elkerülnek a nyomasztó érzések, mert azok helyett inkább megkönnyebbülhetsz, hiszen nem fogod úgy érezni, hogy szépnek és kedvesnek kell mutatnod magad mások előtt.

Nyilas: Ha az elmúlt időben kísértést érzel, akkor egy olyan titkos viszony, illegális dolog lehet kialakulóban, amit talán nem vállalhatsz fel. A helyzeten október 5-e óta a Vénusz hátrálása is ront. Október 31-től érkezhet némi megkönnyebbülés. December 2-tól ismét jöhet a kísértés, aminek már könnyebben ellen tudsz majd állni.

Bak: Október 31-én a Vénusz jegyet vált, ami miatt a munkahelyeden visszatérhet egy régi személy, esetleg helyzet, ami frusztrálni kezdhet téged. Jól teszed, ha nem hagyod magad felidegesíteni, ugyanis csak december első napjáig kell kibírnod a dolgot.

Vízöntő: Október 5. és 30. között feszült lehet a kapcsolatok a főnököddel, mert úgy érezheted, nem tudsz megfelelni neki. Október 31-től ez a helyzet megváltozik, fellélegezhetsz. December 2-tól a Vénusz visszatér, de ekkor már baráti kapcsolatba kerülhetsz a főnököddel.

Halak: Október 5-től a Vénusz merevséget okozhat benned, ami a múlttal lesz kapcsolatos. Muszáj, hogy tudatosan odafigyelj arra, hogy ne ragadj benne egyetlen emlékedbe se! Október 31. és december 1. között megnyugodhatsz. December 2-tól érkezik az újabb hatás, ám remélhetőleg akkor már előre fogsz nézni.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló