Ez lehet az év legnagyobb baklövése a csillagjegyed szerint



Tudd meg, hogy milyen hibát véthetsz a következő időszakban!Még van néhány hónap 2018-ból, emiatt fennáll a veszélye annak, hogy egy nehezebb időszakban olyan ballépést követsz el, ami miatt rossz szájízzel emlékszel majd vissza az esztendőre. Annak érdekében, hogy ez nem történhessen meg, olvasd el, hogy a csillagjegyek szerint milyen baklövést követhetsz el az előtted álló időszakban!

Kos: Ha nem akarod elkövetni az év legnagyobb baklövését, akkor a következő időszakban próbálj kicsit harmonikusabb életet teremteni, és találd meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Bika: A nagy egód miatt sokan úgy gondolják, hogy beképzelt vagy, emiatt kerülik a társaságodat. Ha nem akarod, hogy a következő időszakban még többen elmaradjanak mellőled, akkor vegyél kicsit vissza, felejtsd el az örökös rivalizálást!

Ikrek: Ha nem szeretnél baklövést elkövetni, akkor meg kell szabadulnod a káros szenvedélyeidtől, ugyanis ez az életforma romboló hatású! Sokkal jobban jársz, ha egészségesebb életmódra váltasz.

Rák: Ne lepődj meg, ha a régi ismerőseid lassan nem keresik a társaságodat, hiszen mostanában nemigen foglalkozol az életükkel, problémáikkal! Ha nem szeretnél magányos lenni, akkor legyél nyitottabb mások felé!

Oroszlán: Semmi értelme fenntartanod azokat a kapcsolatokat, amelyek kimerítenek és negatív hatást gyakorolnak rád. Számold fel a mérgező kapcsolataidat, és kezdj el pozitív személyekkel ismerkedni, barátkozni!

Szűz: Engedd el a régi dolgokat, kapcsolatokat, és ne ragaszkodj görcsösen a múlthoz! A célod legyen az, hogy a jelenben élj, és használd ki teljesen a most adta lehetőségeket! Ideje, hogy nyitott légy és megváltoztasd az életedet!

Mérleg: Folyton hátrafelé nézel, ám ettől nem lesz jobb az életed. Engedd el végre a régi sérelmeidet, próbálj ismét hinni az életben, mert ez kell ahhoz, hogy boldog légy! Ne hagyd, hogy a szorongásaid megkötözzenek!

Skorpió: Némi magányra lehet szükséged, amivel akkor fogsz hibázni, ha túl sok időt töltesz egyedül. Ha folyton nemet mondasz a barátaidnak, akkor egy idő után nem fognak keresni, te pedig egyedül maradsz.

Nyilas: Ha folyton a múlton tépelődsz, akkor semerre sem halad az életed. Mindig másokat hibáztatsz a problémáidért, pedig le kellene vonnod azokból a tanulságot. Kezdj el bízni magadba, mert akkor a múlt sérelmeivel is képes leszel szembenézni!

Bak: El kell fogadnod, hogy senki sem tökéletes, az embereknek pedig tanulniuk kell a hibáikból, így neked is, különben a következő periódusban újra és újra elkövetheted ugyanazt a baklövést, emiatt nem tudsz változtatni az életeden. Bátran vágj bele új dolgokba!

Vízöntő: A túl magas elvárásaid okozhatnak nehézséget a számodra a következő időszakban, ugyanis amikor valami nem úgy történik, ahogy eltervezted, akkor egyszerűen összetörsz. Ha ezt elkerülnéd, akkor tanuld meg elfogadni, hogy nem sikerülhet minden pont úgy, ahogy eltervezted!

Halak: A csillagjegyed alapján arról vagy közismert, hogy hajlamos vagy elkövetni azt a hibát, hogy bebeszéled magadnak, hogy mindenki ellened van, ám ez az esetek többségében nem több üldözési mániánál. Abban az esetben, ha nem akarsz paranoiás lenni, akkor ideje, hogy megtanulj hinni az emberek és a világ jóságában. Ha ez sikerült, akkor sokkal boldogabban élhetsz. Az is fontos, hogy mindig a jelenre fókuszálj!

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló