Havi szinten hogyan befolyásolja az életedet a Hold?Minden csillagjegyben más hatással van az emberekre a Hold.Hold a Kosban: Ilyenkor érdemes a tettek mezejére lépned, de arra is alkalmas ez az idő, hogy belevágj a komoly változtatásokba. Mindez különösen igaz akkor, amikor növekvő Hold található a Kosban.

Hold a Bikában: Ennek a csillagjegynek nagyon fontos a stabilitás, az élet élvezete, emiatt amikor a Hold a Bikában jár, akkor a megszokottnál lustábbnak érezheted magad, és megjöhet a kedved ahhoz, hogy a hedonista élvezeteknek hódolj.

Hold az Ikrekben: Könnyed, légies személyiség az Ikrek, aki kiváló kommunikációs képességekkel van megáldva, ezért a komolyabb beszélgetések megejtését érdemes arra az időszakra tenni, amikor a Hold az Ikrekben jár.

Hold a Rákban: Tekintve, hogy nagyon érzelmes csillagjegy a Rák, emiatt egyértelmű, hogy abban az időszakban, amikor a Hold a Rákban jár, akkor a lelki kérdések kerülnek főszerepbe. Ilyenkor a szokottnál könnyebb szorosabbra fűzni az érzelmi szálakat, jobban megy a romantikázás és egyszerűbben hangolódhatsz rá a párodra.

Hold az Oroszlánban: Nagyon erős csillagjegy az Oroszlán, akinek a Nap a jelképe, emiatt különleges hármast alkot a Holddal és a Földdel együtt. Mivel sokan nagyon öntudatossá válnak, emiatt kisebb-nagyobb nézeteltérések, hatalmi törekvések is előfordulhatnak a munkahelyeden, de akár a párkapcsolatodban is. Ha van gyereked, akkor ő is könnyebben és gyakrabban lázadozhat, ha a Hold az Oroszlánban található.

Hold a Szűzben: Ez a csillagjegy jól ismert a maximalizmusáról, valamint arról, hogy szeret rendet tartani maga körül, emiatt a rendszerezésre és a kitartást igénylő teendők elintézésére alkalmasak azok a napok, amelyekben a Hold a Szűzben jár.

Hold a Mérlegben: Ilyenkor a társasági élet, a könnyed szórakozás és a pozitív életfelfogás kerül előtérbe. Ezekben a napokban érdemes a művészettel foglalkozni, részt venni a kellemes eseményeken, mert akkor nemcsak testileg, hanem lelkileg is feltöltődhetsz.

Hold a Skorpióban: Erőteljes érzelmek és sok szenvedély jellemzi azokat a napokat, amelyek idején a Hold a Skorpióban található. Az ilyenkor feltörő energiák feltölthetnek, de le is dönthetnek a lábadról, attól függően, hogy jelenleg milyen élethelyzetben vagy. Amikor a Hold a Skorpióban jár, akkor előfordulhatnak 180 fokos fordulatok, váratlan meglepetések, illetve az ezekkel járó komoly változások.

Hold a Nyilasban: Ebben az időszakban a legjobb, amit tehetsz az, ha elutazol vagy kirándulsz, de szintén ideális napok ezek a költözésre, nagyobb horderejű döntések meghozására, mert ezekhez is lendületet kapsz. A Nyilasban járó Hold hatására megnő a tettre készséged, energikusabbá válhatsz, emiatt az aktív tevékenységeknek kedvez az idő.

Hold a Bakban: Az anyagi kérdések kerülnek előtérbe, amikor a Hold a Bakban található, és egészen biztos, hogy próbálsz felelősségteljesen, reálisan dönteni ezekről. Ha máskor nem, akkor ezekben a napokban erős, belső késztetést érezhetsz arra, hogy leülj, tervezz, rendszerezz és listát készíts.

Hold a Vízöntőben: A spontán dolgok kerülnek előtérbe. Ilyenkor úgy dönthetsz, hogy több aspektust veszel figyelembe, megjön a kedved a társasági élethez, ráadásul megnövekszik az energiaszinted.

Hold a Halakban: Ezekben a napokban extrém érzékenység, önelemzés uralkodhat el feletted, valamint nyitottabban állhatsz hozzá a spirituális kérdésekhez, elmerenghetsz az élet nagy dolgain, és azon, hogy megleld a helyed a világban.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló