Rád milyen szeretetnyelv jellemző?



A minőségi idő, a fizikai érintés, az ajándékok, a szívességek és az elismerő szavak is kifejezhetik a csillagjegyek szeretetét.Dr. Gary Chapman amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó szerint a minőségi idő, a fizikai érintés, az ajándékok, a szívességek és az elismerő szavak lehetnek a szeretetnyelvek, amiknek a párkapcsolatban van nagy szerepük.

A szakértő szerint, ha az egyik fél ugyanazon a szeretetnyelven fejezi ki az érzelmeit, a vágyait, a szeretetét, amelyet a másik megért, akkor javul a kommunikációjuk, erősödik a viszonyuk, elmélyül a kapcsolatuk.

Te vajon melyik szeretetnyelvet beszéled a csillagjegyed alapján?

Kos: Az elismerő szavak a Kos szeretetnyelve. Ha a párjától szép, kedves, dicsérő szavakat hall, akkor az nagyon jót tesz az önérzetének, éppen ezért imádja, ha bókolnak, hízelegnek neki.

Bika: Az ajándékozás a Bika szeretetnyelve, ezért nagyon szereti, ha a párja szép tárgyakkal fejezi ki, hogy mennyire rajong érte. A Bika nem az árcédulát nézi, ugyanis neki az számít, hogy a párja gondolt rá és időt áldozott arra, hogy valamilyen kedves dolgot szerezzen neki.

Ikrek: A testi érintés az Ikrek szeretetnyelve, tehát vele igazán érzelmesen lehet kommunikálni, akár öleléssel, vagy csak egy kézfogással, a kar, a váll, az arc megérintésével. Az Ikrek azt szereti a leginkább, ha kézen fogva sétálhat a párjával, miközben különböző dolgokról beszélgetnek.

Rák: Ennek a csillagjegynek a szeretetnyelve a minőségi idő és az elismerő szavak. A Rák azt szereti a legjobban, ha együtt lehet a párjával, ami nem a közös tévézésben merül ki, hanem például a közös vacsoráról, a sétáról, kirándulásról szól.

Oroszlán: Az elismerő szavak az Oroszlán szeretetnyelve, ezért nem meglepő, hogy imádja a dicséretet, a kitüntető figyelmet. Az Oroszlán mindenkinél jobban vágyik az elismerésre, a kedves szavakra, amik megerősítik az önbizalmát.

Szűz: Tekintve, hogy a Szűz szeretetnyelve a szívességek, ezért elvárná a párjától, hogy ebben a formában fejezze ki felé a szerelmét. A csillagjegyek közül a Szűz a legsegítőkészebb, ami miatt az ebből fakadó apró gesztusok mindennél többet jelentenek a számára.

Mérleg: Az ajándékozás a Mérleg szeretetnyelve, mert nagyon szeret ajándékot adni és kapni. Rajong a szépért, imádja, ha minden csodás körülötte.

Skorpió: A nagyon mélyen érző és igazán érzéki Skorpió szeretetnyelve a testi érintések. A szavakban lehet, hogy nem a Skorpió a legerősebb csillagjegy, de az érintésein keresztül a párja biztos, hogy érzi az érzéseit.

Nyilas: Az elismerő szavak a Nyilas szeretetnyelve, emiatt azt szereti a legjobban, ha a párja elmondja neki, hogy mennyire odáig van érte, milyen nagyra értékeli, minél többször dicséri.

Bak: A szívességek jelentik a Bak szeretetnyelvét. Ha valaki szeretné meghódítani, akkor annak sok olyan figyelmességgel, önzetlen segítséggel kell elhalmoznia a Bakot, amivel megkönnyíti a mindennapi életét.

Vízöntő: Általában a szívességek jelentik a Vízöntő szeretetnyelvét. Ő olyan személyekhez vonzódik, akiket érdekelnek a világ dolgai, valamint próbálnak olyasmit tenni, amivel enyhíthetik a társadalmi gondokat.

Halak: A testi érintések és a minőségi idő jelenti a Halak szeretetnyelvét. Ő az ölelésekkel, kettesben töltött idővel mutatja ki a szeretetét.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló