A Netflix legjobb horrorfilmjei



Három rémtörténet, ha unod a klasszikus, egy sémára készült történeteket.A mozikban egymásután érkeznek a legújabb horrorfilmek, ám sokuk ugyanarra a sémára épült, ezért az igazi horrorrajongók nehezen találnak olyan történetet, amit ne láttak volna már más feldolgozásban.

Ha te is valami újat keresel, vagy csak nincs kedved moziba menni, akkor a Netflix alábbi három horrorfilmje valószínűleg neked is tetszeni fog.

I am the pretty thing that lives in the house (2016): Habár Ruth Wilson, Paula Prentiss és Bob Balaban főszereplésével, Oz Perkins rendezésében készült horrorfilm a cím alapján talán nem tűnik rémisztőnek, mégis biztos, hogy élvezni fogod, ha szereted a lélektani, viktoriánus korban játszódó szellemtörténeteket.

A filmben a demenciában szenvedő Iris Blum horror írónőhöz beköltözik egy bentlakó ápolónő, Lily, aki szinte azonnal furcsa dolgokat érzékel a régi házban. Iris folyton Polly-nak nevezi az ápolónőt, aminek oka, hogy az írónő egyik könyvében, a Lady in the Walls-ben, Polly-nak nevezték a főszereplőt.

Ahogy telik az idő, Lily úgy vesz észre egyre több furcsaságot, hamarosan pedig kiderül, hogy az ősrégi ház előző tulajdonosai rejtélyes körülmények között tűntek el. Jó pár rémisztő visszaemlékezés és jelenés után kiderül, hogy kitalációnak hitt történetben nagyon sok az igazság, de az is bizonyítást nyer, hogy véletlenek márpedig nincsenek.

Malevolent (2018): A legtöbb ember életében akad egy korszak, amikor úgy gondolta, hogy nagyon jó lenne szellemet látni, mert ez nem több szórakoztató, izgalmas játéknál. A Malevolent főszereplői, Jackson és Angela, azonban hiába nőtt ki ebből a korszakból, ugyanis a siker és a gazdagság reményében, szellemirtónak adják ki magukat.

A páros terve az, hogy kihasználják a hiszékeny emberek természetfelettitől való félelmét, és házról házra járva eljátsszák, hogy elűzik a szellemeket. A meséjük szerint Angela médium képességei miatt látja a holtakat, míg a testvére látványos eszközökkel vizsgálja át a szellemjárta épületeket.

A következő ház azonban sokkal valóságosabb, mint azt a csalók szerették volna, ugyanis egy olyan elhagyatott árvaházba kell belépniük, ahol állítólag korábban többféleképpen csonkították és gyilkolták a gyerekeket.

Jackson és Angela az árvaházban összetalálkozik az igazi gonosszal, Angela pedig rájön, hogy talán tényleg látja a szellemeket.

Unfriended (2014): Ha őszinték akarunk lenne, akkor napjainkban szinte létezni sem tudunk a technikai vívmányok nélkül, hiszen reggeltől estig használjuk az internetet, az okostelefonokat, gyakran teljesen elfeledkezve arról, hogy mennyi veszély leselkedik ránk a technikai újítások miatt. A világhálón például minden emlékünk és hibánk fennmarad, hiába törüljük.

Az Unfriended néhány fiatalról szól, akik öngyilkosságba hajszolják az egyik évfolyamtársukat egy névtelenül megosztott videóval. A lány halála után egy évvel megjelenik valaki, aki bosszút akar állni. A horrorisztikus igazságosztást a csapat webkameráján keresztül mutatják be.

Abban az esetben, ha elnyerte a tetszésedet ez a film, akkor mindenképpen nézd meg a folytatást, az Unfriended: Dark Webet is, ami még az első résznél is durvább történet!

(Forrás: noizz.hu)

Ajánló

Ajánló