Melyik horrorfilm nyerheti el a tetszésedet?



A horoszkópod szerint melyik klasszikust kellene megnézned október 31-én éjszaka?Ahogy közeledik a halloween, a halottak napja, ráadásul az időjárás is horrorfilmekhez illően borús, esős, szeles, ezért egyre többen érzik úgy, hogy szívesen megnéznének egy rémtörténetet egyedül, vagy társasággal.

Ha te is filmezéssel szeretnéd tölteni október 31-e éjszakáját, akkor olvasd el, hogy a horoszkópod szerint melyik horrorfilmet kellene megnézned!

Kos: A Temetetlen múlt című horrorfilmet kellene megnézned október 31-én éjszaka, mert ahogy a Temetetlen múlt főszereplőjével, úgy a valóságban veled is előfordul, hogy rossz embernek szavazol bizalmat.

Bika: Az 1993-ban bemutatott, Hókusz pókusz című, misztikus családi vígjátékot kellene megnézned, mert Bikaként nagyon szereted a nosztalgikus hangulatú mozikat és a gyönyörű filmzenéket, még akkor is, ha halloween van.

Ikrek: Az ördögűző nem fog csalódást okozni október 31-én, mert amikor nosztalgiázol, akkor legbelül kicsit olyan vagy, mint Linda Blair híres birtoklási jelenete. Az ördögűző biztos, hogy le fog kötni.

Rák: Halloweenkor a Ghost a leginkább neked való horrorfilm, hiszen végtelenül romantikus, mély érzésű személyiséggel vagy megáldva, a Ghost pedig minden idők egyik legromantikusabb szerelmi sztorija.

Oroszlán: A Beetlejuice – Kísértethistóriát kellene megnézned, mert híres vagy a ragyogó, folyton sziporkázó énedről, tehát biztos, hogy értékelni fogod Tim Burton bohém klasszikusát, amit 1998-ban mutattak be.

Szűz: Az 1977-ben bemutatott, Dario Argento által rendezett, Sóhajok című olasz horrorfilmet kellene megnézned október 31-én. Amellett, hogy egy stílusos és látványos klasszikus, még ötletet is adhat, hogy mi legyen a jelmezed a közelgő halloweeni bulin.

Mérleg: A Gonosz halott az a horrorfilm, amit meg kellene nézned, ha október 31-én borzongásra vágysz. Az 1981-ben bemutatott amerikai klasszikus inkább komikus, mint félelmetes.

Skorpió: Nem könnyű neked horrorfilmet ajánlani, mert nem félsz a sötét dolgoktól, ám azért akad olyan klasszikus, amitől talán még te is megborzongsz. Ez a Nyers, ami egy francia diáklányról szóló véres és hátborzongató horror.

Nyilas: A Megszállottság című horrort nézd meg halloweenkor, mert öntörvényű, szabad lélek vagy, aki nagy ívben kerüli a kötöttségeket. A Megszállottság főszereplője egy házaspár, akiknek már rég tönkrement a kapcsolatuk. Egy nap Anna, a feleség közli a férjével, hogy szeretője van, ezért válni akar. A dolgok innentől vesznek nem várt fordulatot.

Bak: A Halloween – A rémület éjszakája című filmet kellene megnézned. A 21 nap alatt leforgatott, 1978-ban bemutatott horrorban egy pszichopata gyilkos lemészárolja az egész családját, majd évtizedekkel később visszatér, hogy megint mészároljon.

Vízöntő: Ha halloweenkor megnéznél egy horrorfilmet, akkor a horoszkóp az 1986-ban megjelent könyv alapján készült Zodiákust ajánlja a figyelmedben, mert Vízöntőként imádod a rejtélyeket, azokat a filmeket, amelyek gondolkodásra serkentenek.

Halak: A Két tojás száz bajt csinál című filmet kellene megnézned október 31-én, ugyanis a horoszkópod alapján, ha titkolod is, de valójában szereted a kedves, egyszerű történeteket, és értékeled azokat a filmek, amelyek annyira szörnyűek, hogy már jók.

(Forrás: noklapja.nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló