Mi vár rád 2018 utolsó két havában?



A csillagjegyed szerint mivel kell még szembenézned idén?Kos: 2018 utolsó két havában azt hiheted, hogy nem állsz készen egy kapcsolatra, ám amikor belép az életedbe a megfelelő ember, akkor rájössz, hogy nincs visszaút. Felismerheted, hogy mi az igazi élet és a valóság, végül pedig olyan boldog leszel, amilyen eddig soha.

Bika: Meg kell hoznod egy döntést, ami komoly változást fog hozni az életedbe, ám lehet, hogy lesznek, akiket eközben elveszítesz. Az igazán fontos emberek melletted maradnak, mert ők megértik, hogy mit és miért teszel. 2018 végére úgy érezheted magad, mintha újjászülettél volna.

Ikrek: Az év utolsó két havában sok „aha-élményed” lehet. Emlékezz vissza arra a helyre, ahol egy évvel ezelőtt voltál, gondolj arra, amikor minden jobbra fordult az életedben, de ne állj meg itt, hanem folytasd a megkezdett utat és fejlődj!

Rák: Megerősödnek a körülötted lévő kapcsolatok, és minden kiegyensúlyozottabbá válik, ám történhet valami, ami miatt veszélybe kerül a jelenlegi örömteli állapotod, az élet pedig megpróbáltatás elé állít, de minden rendben lesz, és azok, akik eddig is törődtek veled, most is melletted fognak állni!

Oroszlán: Ha korábban volt egy párod, aki csalódást okozott, akkor 2018 utolsó két havában visszatérhet az illető, neked pedig el kell majd döntened, hogy visszaengeded-e az életedbe az illetőt, vagy ez elhibázott lépés lenne tőled.

2018 lezárása azt tükrözi, ahogy kezdődött, ami egyáltalán nem volt könnyű a számodra. Ideje lesz szünetet tartanod. Ha teheted, akkor utazz el valahova!

Szűz: 2018 utolsó két havában úgy dönthetsz, hogy mégis változtatni szeretnél azon a kapcsolaton, amelyre korábban azt mondtad, hogy nem valószínű, hogy működni fog. Ez eleinte nehéz lehet a számodra, mert félsz az új szerelem érzésétől.

Mérleg: 2018 utolsó két havában komolyra fordulhat egy új kapcsolatod. Az ősz utolsó hava után érkezik a tél, a karácsony, majd az esztendő vége, ami nem lesz olyan magányos, mint a tavalyi volt.

Skorpió: Az év utolsó két havában áldásban lesz részed, mert minden egyes szeretetteljes szó, amit másoknak mondtál, most visszaérkezik hozzád. Ugyanez igaz arra is, ha meghallgattál másokat, kedves voltál hozzájuk.

Nyilas: A dolgok változnak, te pedig amikor visszatekintesz, akkor rájössz, hogy miket tettél az elmúlt hónapokban, és hova jutottál. Például képes voltál lezárni egy kapcsolatot, olyan dolgokat vészeltél át, amilyenekről ezt nem hitted volna, és most itt van boldogan, egészségesen. 2018 utolsó két havában kiegyensúlyozott leszel, és jól fogsz teljesíteni.

Bak: 2018 utolsó két havában rá kell lépned a helyes útra, vállalnod kell a kockázatot, hiszen neked is csak egy életed van. Ez az esztendő különbözött a korábbiaktól. Idén nagyon megerősödtél, ez pedig csak fokozódni fog a maradék két hónapban.

Vízöntő: 2018 utolsó két havában elengeded a múltat, képes leszel előrelépni, amivel megalapozol annak, hogy megtaláld azt a személyt, akivel leélheted az életed hátralévő éveit. Ne feledkezz el azokról az emberekről, akik akkor is melletted voltak, amikor nem mentek fényesen a dolgaid!

Halak: 2018 utolsó két hava lesz az idei esztendő legmeghatározóbb időszaka a számodra, mert most hozhatod ki a legtöbbet magadból, ez pedig az egész éves tevékenységedre rá fogja nyomni a bélyegét.

Lehet, hogy végre leszámolsz a félelmeiddel, esetleg elutazol valahova, talán új munkakört kapsz, de az sem kizárt, hogy egy olyan kapcsolatod rendeződik, amely miatt sokat aggodalmaskodtál. Legyen szó bármiről, sikerre fogod vinni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló