Ki az, aki a barátod, de az ellenséged is lehet?



Melyik csillagjegy az, akivel törékeny a kapcsolatod?Az életben vannak, akikkel azonnal egy hullámhosszra kerülünk, míg másokkal szemben elég egy pillantás, hogy tudjuk, soha nem leszünk barátok. Ugyanakkor létezik egy harmadik kategória is, az olyan kapcsolatok, amelyekről érezzük, hogy elég egy aprócska szikra, nézeteltérés ahhoz, hogy barátokból ellenségekké váljunk.

A horoszkóp szerint minden csillagjegynek van egy ilyen barát-ellensége. A tied ki?

A Kos és a Bak kapcsolata: Addig barátok, amíg azonosak a céljaik, amikért együtt küzdhetnek. Ellenségekké azért válhatnak, mert a Kos csak iránymutatóként használja a szabályokat, míg a Bak betűről betűre betartja azokat. Ez könnyen konfliktust szülhet a kettejük között.

A Kos legszívesebben átsiklik valami felett, amit nem köt a Bak a orrára. Ugyanakkor az is ellenségekké teheti őket, hogy a Bak basáskodó, és semmivel sem törődő óvodásként kezeli a Kost.

A Bika és a Vízöntő kapcsolata: Ha a Bika dühös, akkor a Vízöntő barátját keresi, mert ő biztos vele fog egyetérteni, tehát a Bika igazolást kap, hogy jogos a haragja, amit ellenkező esetben kénytelen lenne lenyelni.

Ellenségekké azért válhatnak, mert amikor a Vízöntő úgy érzi, hogy valamin változtatnia kell, akkor bátran rombol, amit újjáépítés követ. Ezzel szemben a Bika mindent úgy szeret, ahogy van, mert rá a nyugalom, kiszámíthatóság a jellemző.

Az Ikrek és a Szűz kapcsolata: Elég meglepő barátságot emlegetni az Ikrek és a Szűz között, hiszen két ellentétes pólusról van szó, ám mégis akad néhány közös vonásuk, mert a Merkúr az uralkodó bolygójuk.

Az Ikrek a kommunikációs képességeiben veszi ennek hasznát, míg a Szűz az információ megszerzésében és feldolgozásában kamatoztatja a Merkúr energiáját, így egy tökéletes gépezetet hozhatnak létre.

Ami miatt az Ikrek és a Szűz könnyen ellenséggé válhat az az, hogy a Szűz mindig a következetességet keresi a kapcsolataiban. Ezzel szemben az Ikrek fontossági sorrendjének csak az alján szerepel a következetességet.

A Rák és a Mérleg kapcsolata: Azért alakíthatnak ki egymással baráti kapcsolatot, mert mind a kettő született romantikus. A Rák hajlamos a hangulatváltozásokra, ezért abban az esetben, ha szeretné, hogy a lelki egyensúlya helyreálljon, akkor gyakran keresi a tapintatos Mérleg társaságát.

A Rák és a Mérleg akkor kerülhet ellenséges viszonyba, ha a Mérleg azt kéri a Ráktól, hogy a hétvégi estéket töltsék bulizással. Az otthonülő Rákkal szemben a Mérleg imádja a társasági életet.

Az Oroszlán és a Skorpió kapcsolata: Az, hogy ez a két csillagjegy barátságot kössön, olyan ritka, mint a fehér holló. Ha ez mégis bekövetkezik, akkor az Oroszlán úgy érzi, hogy nem kell megjátszania magát a Skorpió előtt, aki sokkal kevesebbet titkolózik és hajlandó megmutatni a lelkét az Oroszlánnak.

Ellenségekké azért válhatnak, mert az Oroszlán sznobnak és zárkózottnak bélyegzi a Skorpiót, aki szerint az Oroszlán mindent túlreagál. Valójában nehéz kitalálni, hogy milyen kapcsolat lesz a vége annak, ha az extrovertált Oroszlán és a teljesen introvertált Skorpió találkozik.

A Nyilas és a Halak kapcsolata: Barátságot azért köthet ez a két csillagjegy, mert mind a ketten felfedező típusúak, bár a befelé forduló Halak inkább a lélek útjait keresi, míg a Nyilas a világot szeretné bejárni, ám mind a ketten szívesen mesélnek a régi kalandjaikról.

Ellenséggé azért válhatnak, mert a Halak nem szereti, ha rá akarnak erőltetni valamit. Ez az erőszakosság jellemző a Nyilasra, ha újabb zseniális ötlete támadt.

(Forrás: egijoslat.hu)

Ajánló

Ajánló